Άποψη Νο10: Gabriel Iglesias is not Fat, is Fluffy (Me too!!!)

Written by on 13 Νοεμβρίου 2012

Όταν βλέπεις αυτή τη φάτσα τι σου έρχεται στο μυαλό??? Έλα πες… Σου έρχεται οτι αυτή η φάτσα που πάει μαζί με το υπέρτατο μότο “I’m not Fat, I’m Fluffy”(δεν είμαι χοντρός, είμαι τροφαντούλης) είναι ένας απο τους πιο επιτυχημένους stand up κωμικούς του κόσμου???

Ναι?….Όχι? Δεν έχει και πολύ σημασία. σημασία έχει να πατήσεις read more και να βυθιστείς στον ξεκαρδιστική παράσταση του μεγάλου Gabriel Iglesias.

Γεννημένος στο San Diego και περιπλανώμενος με τη μητέρα του, που είναι άκρως επαναστατικό πνεύμα αλλά και η μεγαλύτερη φαν του, ο Gabriel τελικά εγκαταστάθηκε στο Long Beach όπου και μεγάλωσε.

Πρωτοεμφανίστηκε σε reality για κωμικούς στο οποίο φυσικά και δεν βγήκε 1ος( βλέπε νικητές Famestory κτλ). Απο τότε και έπειτα έχει καθιερωθεί σε όλο στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο χάρη στη μοναδική σκηνική παρουσία και τον αυτοσαρκασμό του.

Ο Gabriel Iglesias χρησιμοποιεί μια γκάμα απο ιστορίες, παρωδίες, χαρακτήρες αλλά και ηχητικά εφέ που δίνουν ζωή σε αυτά που λέει, ζωντανεύοντας την ιστορία και κάνοντας τον ακροατή να μπαίνει μέσα και να ζεί όσα του αφηγείται, χωρίς να κάθεται να ακούει απλά ιστορίες και ανέκδοτα.

Προσωπικά θα ξεχώριζα τον υπέρμετρο αυτοσαρκασμό του ως κύριο χαρακτηριστικό του. Έπειτα τα εφέ και οι συχνές καταστάσεις που οι περισσότερες είναι βγαλμένες απο την καθημερινότητα του.

Έχει δημιουργήσει δεκάδες επιτυχημένα σόου και εκπομπές, με αποκορύφωμα τα δυο DVD που έχει βγάλει απο τα οποία δεκάδες αποσπάσματα κυκλοφορούν στο youtube.

Αγαπημένα τα Drive Τhru Voice

Το Dance Dance Revolution (πραγματικά ξεκαρδιστικό)
Και το κορυφαίο Crocodile Hunter (δεν υπάρχει!!!)

Έχει κατηγορηθεί για ρατσιστικά σχόλια και συγκεκριμένα για το βίντεο απο κάτω.
Μεταξύ μας αυτό είναι και απο τα πιο αστεία του και είναι και πραγματική ιστορία!

Αυτός ο ταλαντούχος κωμικός τέλος έχει δημιουργήσει ένα brand name που του έχει αποφέρει εκπληκτικά κέρδη. Με τουρ σε όλο τον κόσμο, εμφανίσεις συνέχεια σε διάφορες εκπομπές και σειρά ρούχων και αξεσουάρ με την υπογραφή του, ο τύπος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αναγνωρισιμότητα του και βγήκε κερδισμένος. (Μεταξύ μας αυτό το μπλουζάκι σκέφτομαι να το παραγγείλω άμεσα… Θα μου πάει κιόλας!!!)

Pregnacy Scare
President

Yeap, για μένα είναι ο καλλίτερος κωμικός που έχω δει και ευχαριστώ τον GamerUntiltheEnd που μου τον σύστησε. (Με βλέπω να κυκλοφορώ σε λίγο με όλη τη σειρά t-shirts με σλόγκαν όπως “Im not fat im fluffy και “The six Level of Fatness”!!!)



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist