Αλλοδαπός x Κ.Ο.Φ.Ε.Θ – Προβολή της ταινίας “A tale of two Sisters” και διαγωνισμός!!!

Written by on 1 Απριλίου 2015

Τα τρία χρόνια που κλείνει ο Αλλοδαπός σε μερικές μέρες και πέφτουν την κατάλληλη περίοδο για να κάνω μια σειρά ανακοινώσεων, κληρώσεων και συνεργασιών! 

Για αρχή σε συνεργασία μας με την Κινηματογραφική Ομάδα Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης θα προβληθεί το A tale of two Sister και έπειτα θα κληρώσουμε 2 προσκλήσεις για το HFF: Fright Nights!

Την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 21:30 θα προβληθεί στο Κινηματοθέατρο των Ά Φοιτητικών Εστιών Αριστοτελείου το Νοτιοκορεάτικο “A tale of two Sisters” του Kim Jee Woon που μεταφέρει στα 00’s έναν παραδοσιακό νοτιοκορεάτικο μύθο και συγχρόνως δημιουργεί μια απο τις καλύτερες Horror ταινίες των τελευταίων 15 χρόνων…

Με την είσοδο θα μπορείτε να δώσετε το όνομα σας και να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει αμέσως μετά την προβολή για δυο προσκλήσεις για το HFF: Fright Nights που θα γίνει στο Cine Βακούρα στην Θεσσαλονίκη 16-23 Απριλίου! 

Την βραδιά θα ανοίξουν τα 2 short φιλμ του Κώστα Βαβάτση, ο οποίος βραβεύτηκε στο HFF: Fright Nights 2 για το Carnivore. Μετά την προβολή του Bloody Lady (04.07) και Ευλάβεια (15.10) ο σκηνοθέτης θα είναι παρών για σχολιασμό και ερωταπαντήσεις…

Και αυτό είναι απλά η αρχή! Ακόμα ένας μεγάλος διαγωνισμός έρχεται για όσους απο εσάς δεν έχετε την δυνατότητα να έρθετε στην προβολή της ΚΟΦΕΘ. Ακόμα 4 διπλές προσκλήσεις θα γίνουν κλήρωση για το φεστιβάλ και θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε μέρος με ένα απλό facebook share!



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist