Ανακοινώθηκε το cast της Suicide Squad! Και νέος Joker, και Harley Quinn, και Tom Hardy και Margot Robbie! Δες ποιοι άλλοι θα είναι στην ταινία το 2016

Written by on 3 Δεκεμβρίου 2014

O χαμός στα ιντερνέτια απο χθες! Η DC συνεχίζει να κάνει φοβερές ανακοινώσεις και ο Ψυχρός Πόλεμος ανάμεσα σε Marvel και DC συνεχίζεται…

Χτες μάθαμε και το cast της Suicide Squad, της ταινίας που θα μας έρθει το 2016 με σκηνοθέτη τον David Ayer (Fury). Οι ηθοποιοί φαίνονται ιδανικοί για μια ταινία που θα είναι περισσότερο ένα side story στο σύμπαν της DC, με πολλούς απο τους χαρακτήρες να μην επιστρέφουν αλλά και με κάποιους άλλους να κάνουν εμφάνιση σε solo ταινίες των υπολοίπων “ηρώων”.

Μια πολύ καλή ευκαιρία για να καταλάβεις ποια είναι η Suicide Squad είναι το animation της DC που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες (Βatman: assault on Αrkham).

Η Suicide Squad λοιπόν είναι μια ομάδα απο κλασσικούς και λιγότερο γνωστούς villains των comic της DC, οι οποίοι εξαναγκάζονται απο την μιστική κρατική οργάνωση Argus, να κάνουν επικίνδυνες αποστολές, με τα μέλη τους να θεωρούνται αναλώσιμα.

Μια ομάδα λοιπόν με αντιήρωες, όπου μερικοί θανάτοι δεν θα ήταν κάτι που δεν πρέπει να περιμένουμε. Πάμε λοιπόν στο cast.

 
O Jared Leto θα είναι ο επόμενος Joker της DC. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής αναλαμβάνει τον πιο iconic ρόλο που θα μπορούσε να βρει, με κανέναν να μην έχει ξεχάσει ακόμα την εκπληκτική ερμηνεία του Heath Ledger στο Dark Knight. H συγκριση θα είναι αναπόφευκτη και μάλλον η επιλογή να ξαναδούμε τον Joker τόσο σύντομα, λίγο βεβιασμένη.

Η Margot Robbie θα είναι η Harley Quinn και σε αυτήν την επιλογή μπορώ να βγάλω το καπέλο. Η Robbie, την είδαμε τελευταία στο Wolf of Wall Street, είναι άπειρα sexy και αρκετά καλή ηθοποιός για να πιάσει το ασταθή, sexy και δολοφονικό χαρακτήρα της Harley Quinn.

Ο Tom Hardy θα ξαναμπει στο σύμπαν της DC και μετά τον Bane του Dark Knight Rises θα είναι και στην Suicide Squad στον ρόλο του πρώην στρατιωτικού Rick Flag.

O Jai Courtney, που θα εμφανιστεί και στο Terminator: Genisys, θα είναι ο Captain Boomerang, ενω στον ρόλο του Deadshot θα εμφανιστεί ο Will Smith!

Δεν ξέρω αν το βλέπετε αλλά το cast είναι φοβερό, με τον Jared Leto να είναι πολύ στα high του τελευταία, τον Tom Hardy που είναι ο αγαπημένος μου action star και τον Will Smith που χρειάζετε ένα καλό comeback, παρόλο που είναι τεράστιο όνομα στο Hollywood.
Για την Margot Robbie τι να πει κανείς? Δες το Wolf of Wall Street και απόλαυσε…

Με τέτοιο cast βλέπω την Suicide Squad να κλέβει άνετα την δημοσιότητα απο την Justice League.

Εσύ πως το βλέπεις?



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist