Δύο διεθνή Tattoo Convections στην Θεσσαλονίκη το Φθινόπωρο!

Written by on 20 Ιουλίου 2014

Μια πόλη σαν την Θεσσαλονίκη δεν γινόταν να μην έχει τη δικιά της εκδήλωση για tattoo, αλλά δύσκολα θα φανταζόμασταν οτι απο το μηδέν θα φτάναμε να έχουμε δύο μεγάλου βεληνεκούς convections μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων.

1st International Tattoo Convention – “Thessalonink”

Στις 19-21 Σεπτεμβρίου και στην Αποθήκη Γ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί το πρώτο διεθνές tattoo convection με τον τίτλο Thessalonink. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν οτι έχουν κλείσει πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες απο την Ελλάδα και αναμένεται να μάθουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες τα ονόματα των καλλιτεχνών απο Ελλάδα και Εξωτερικό.

Η επιλογή του χώρου μου φαίνεται ιδανική, εύκολη στη πρόσβαση και με την δυνατότητα να έρθουν στην εκδήλωση και άτομα που δεν έχουν σχέση με τον χώρο. Το μεγάλο ερώτημα είναι να μπορέσουν τα άτομα που ασχολούνται να παραδώσουν μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση καθώς δεν υπάρχει πρότερη εμπειρία σε παρόμοιες εκδηλώσεις στην πόλη.

 

1st Balkan Tattoo Convention

Στον αντίποδα η έμπειρη ομάδα Red and White Productions, διοργανωτές των 8 International Tattoo Conventions της Αθήνας ανακοίνωσαν την πραγματοποίηση του 1st Balkan Tattoo Convention στη Θεσσαλονίκη. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 1-2 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείου Porto Palace.

Πολλές πληροφορίες δεν έχουμε ακόμα αλλά περιμένω να έρθουν στο convection τα καλύτερα ονόματα των Βαλκανίων και η οργάνωση να κινηθεί στα πρότυπα του επιτυχημένου διεθνούς convection της Αθήνας.

Παρά τις λίγες πληροφορίες που έχουμε απο τα δύο φεστιβάλ δεν είναι παράξενο να πιστεύουμε οτι το επόμενο φθινόπωρο θα βρει την Θεσσαλονίκη σταυροδρόμι για όσους λατρεύουν ήδη το tattoo και την φιλοσοφία του ή θέλουν να κάνουν το βήμα και να προσθέσουν το πρώτο κομμάτι στη συλλογή τους.



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist