Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δες το Man seeking Woman (s2) τώρα!

Written by on 18 Απριλίου 2016

H καλύτερη κωμωδία των τελευταίων χρόνων επέστρεψε και προσπαθεί να καταρρίψει όλα τα στερεότυπα των σχέσεων, χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε ένα από τα στερεότυπα των σειρών. Ακούγετε πολύ καλό… και είναι!

Στην πρώτη season o σε-όλα-μέτριος Josh (Jay Baruchel), γελοιοποίησε όλα τα στερεότυπα των σχέσεων μέσα από τις καμένες προσωπικές ιστορίες. Βγήκε ραντεβού με ένα τρολλ, του επιτέθηκαν εξωγήινες από τον Sex Planet μόλις βρήκε γκόμενα και άλλα πολλά. Αυτοτελή επεισόδια με μπόλικο καμένο χιούμορ και για όποιον ξύσει κάτω από την επιφάνεια, έντονο κοινωνικό σχόλιο.

Σε αυτή τη season τα πράγματα αλλάζουν τόσο ώστε να έχουμε κάτι φρέσκο. Τα αυτοτελή επεισόδια κρατάνε μόνο στο πρώτο 3ο της season και έπειτα περνάμε σε πιο procedural καταστάσεις. Ο Joss θα γνωρίσει την Rosa κι αυτή θα “γνωρίσει” τον Mike.

πραγματικό footage από τη 2η season!

Τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα καθώς οι τρεις τους θα μπουν σε ένα μικρό στόρι που μας βάζει στις καταστάσεις που ζει ένα σύγχρονο ζευγάρι.

Το Man seeking Woman αν και αλλάζει τη φόρμα του και κάνει ένα σχετικά αργό ξεκίνημα τα δίνει όλα στα περισσότερα επεισόδια του 2ου κύκλου και λήγει με επιτυχία. Highlights τόσο τα δύο επεισόδια που μετονομάστηκαν χαρακτηριστικά σε Woman seeking Man και σε όσα που εκτός από τις σχέσεις σατιρίστηκαν από το Kill Bill μέχρι και το Law and Order…

Ο υπερτέλειος γκόμενος της κοπέλας που γουστάρεις, το άγχος της ερωτικής ικανοποίησης της συντρόφου σου, το Bros before Ηoes είναι μόνο μερικές από τις θεματικές για να ψηθείς.

Εσύ, αυτή και ο γκόμενος της ο Jesus (κυριολεκτικά).

Κάνε λοιπόν μια χάρη στον εαυτό σου και δες το Man seeking Woman τώρα!



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist