Κλήρωση! Ο Allodapos.gr και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσφέρουν 1 αντίτυπο του Μεταξοσκώληκα του R.Galbraith!!!

Written by on 12 Ιανουαρίου 2015

Ο Allodapos.gr και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσφέρουν ένα αντίτυπα του τελευταίου μυθιστορήματος του Robert Galbraith: Ο Μεταξοσκώληκας!!!

Ο Galbraith είναι η περσόνα που δημιούργησε η συγγραφέας των βιβλίων Ηary Potter, J.K. Rowling, με σκοπό να ξαναζήσει την αγωνία της επιτυχίας του άγνωστου, πρωτοεμφανιζόμενου, συγγραφέα, σε ένα τελείως διαφορετικό λογοτεχνικό είδος.

Ο Μεταξοσκώληκας, είναι η δεύτερη περιπέτεια του Cormoran Strike, του ιδιαίτερα συμπαθή ντετέκτιβ, που είναι πρωταγωνιστής στα βιβλία της J.K. Rowling, τα οποία έγιναν διεθνή bestseller και ετοιμάζονται ήδη για να μεταφερθούν στην τηλεόραση.

Για να μπεις στην κλήρωση, πάτα στο κουμπί που εμφανίζεται δεξιά κάτω στην οθόνη σου και στείλε μας ονοματεπώνυμο και mail. Ενημέρωσε μας επίσης για το αν μένεις στην Αθήνα ή όχι.

Αν μένεις τότε η παραλαβή θα γίνει απο το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός στην διεύθυνση Μαυρομιχάλη 1, στα Εξάρχεια.

Για όσους μένουν στην επαρχεία, θα επικοινωνήσουμε μέσω e-mail για να μας δώσουν εξτρά διεύθυνση και τηλέφωνο για το courier.

H Κλήρωση θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου 2015.

Μάθε ποιος θα είναι ο νικητής 

Καλή επιτυχία!

ps: τα στοιχεία (όνομα mail κτλ) θα χρησιμοποιηθούν αυστηρά μόνο για την αποστολή του βιβλίου και την ενημέρωση των νικητών.



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist