Οδηγός επιβίωσης για να δεις το Agents of SHIELD και να γουστάρεις!

Written by on 3 Μαρτίου 2015

Ένας οδηγός επιβίωσης για την σειρά που όλοι οι marvel fan περίμεναν, οι περισσότεροι την είδαν και ξενέρωσαν με συνοπτικές διαδικασίες και οι λίγοι που έμειναν είδαν την σειρά σιγά σιγά να στρώνει και να αξίζει την προσοχή σου.

O λόγος? To πρόβλημα των Agents of SHIELD ήταν οτι είχε για πολύ μεγάλο διάστημα καμία σχέση με το cinematic universe ενω και οι εβδομαδιαίες υποθέσεις ήταν βαρετές μέχρι θανάτου. Μετά όμως απο τα γεγονότα του Captain America: Winter Soldier, όλα άλλαξαν. 
Η σειρά άλλαξε εικόνα και μας έδωσε ένα ικανοποιητικό mini ark 7 επεισοδίων που μας οδήγησαν σε μια πραγματικά καλή δεύτερη season. 
Ορίστε λοιπόν ένας οδηγός επιβίωσης για να ξεπεράσεις τα σκουπίδια της πρώτης season και να κάνεις catch up γρήγορα και αποτελεσματικά.
O οδηγός αποτελείτε απο 9 επεισόδια και μία ταινία:

1) Ο αληθινός “πιλότος” – Episode 7: “The Hub”

Στο έβδομο επεισόδιο ο Colson αρχίζει επιτέλους, να εξερευνά τις συνθήκες της ανάστασης του και συγχρόνως ο κόσμος της SHIELD επεκτείνεται καθώς η ομάδα μπαίνει σε βαθύτερα και πιο μυστικά κομμάτια της υπηρεσίας.

Γνωρίζουμε επίσης και την Senior Agent Victoria Hand που θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα επεισόδια. Το επεισόδιο αυτό αρκεί για να ξεκινήσεις να παρακολουθείς την σειρά με ενδιαφέρον.

2) Μια σωστή περιπέτεια – Episode 12: “Seeds”

Η ομάδα πηγαίνει στην ακαδημία και εμείς βλέπουμε ακόμα ένα κομμάτι της SHIELD που δεν είδαμε να αναπτύσσεται στις ταινίες. Στο κέντρο της ιστορίας μας είναι το δίδυμο των βρετανών επιστημόνων Fitz & Simmons που είναι οτι καλύτερο έχει να αναδείξει η σειρά σε χαρακτήρες.

Ο villain του επισοδίου είναι ο μετέπειτα Blizzard και αυτό το επεισόδιο έχει μια εκτεταμένη επίδειξη υπερδυνάμεων και ικανοποιητικών εφέ. Ο Blizzard θα σε απασχολήσει και στην επόμενη season. 


3) Captain America: The Winter Soldier




Μέχρι τώρα θα πρέπει να έχεις δει την ταινιάρα των αδερφών Russo. To Captain America: Winter Soldier ταρακούνησε το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel όπως καμία άλλη ταινία. Πλέον η SHIELD δεν υπάρχει. 
Κάτσε ρε φίλε! Και με την σειρά τι γίνεται?

4) Η Ανάσταση – Episodes 16-22



Με εφτά επεισόδια που παίρνουν τα ηνία απο το τέλος του Captain America και δίνουν βάθος τόσο στο μέλλον της υπηρεσίας όσο και για το μέλλον χαρακτήρων που έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία (Nick Fury, Hawkeye, Black Widow κτλ.) η σειρά ανασταίνεται, παίρνει πνοή ζωής και συνεχίζει συνειδητοποιημένη για την συνέχεια. 
Στο τέλος έχουμε ανατροπές πραγματικά φανταστικές, αλλαγές στην δυναμική των χαρακτήρων, ακόμα και ωραίο δράμα ντυμένη με αγνή περιπέτεια. Πάνω απο όλα όμως έχει σημασία για όσους παρακολουθούν το Marvel Cinematic Universe!
Τέσσερα απλά βήματα και τώρα μπορείς να δεις την δεύτερη season που δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη. Το μάθανε το μάθημα τους τα παιδιά. 
Με την ανακοίνωση λοιπόν της τρίτης φάσης των Marvel ταινιών, η σειρά ανέλαβε τον δύσκολο αλλά συνάμα άκρως ενδιαφέρον ρόλο του να μας συστήσει την υπερωική ομάδα μεταλλαγμένων (περίπου) Inhumans!
Οι φήμες λένε οτι το τέλος της season θα συνδέετε με τους Avengers: Age of Ultron και ότι μέρος του cast θα εμφανιστεί στην ταινία. 
Αν με ρωτάς θα σου έλεγα οτι είναι η καλύτερη ιδέα. Η Agents of SHIELD αξίζουν να πετύχουν και αυτό θα γίνει μόνο αν αξίζουν την προσοχή μας…
Η σειρά κάνει mid-season πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου.   

πηγή: screenrant.com



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist