Το Warcraft είναι η ταινία που θα πάρει τα ηνία απο τον Άρχοντα!

Written by on 8 Νοεμβρίου 2015

Και ναι, σαν μικρό κοριτσάκι που βλέπει τους One Direction για πρώτη φορά έκανα και εγώ όταν είδα το πρώτο full length trailer του Warcraft.

Οι λόγοι απλοί…

To Warcraft είναι ένα απο τα λίγα παιχνίδια που με επηρέασαν στην ζωή μου. Ο αχανής κόσμος και η μυθολογία που ήταν ανεπτυγμένη απο το παρωχημένο πλέον Warcraft: Frozen Throne με έκανε να περάσω ώρες και ώρες παίζοντας αλλά και διαβάζοντας τα story των δεκάδων χαρακτήρων του DOTA. 
Ναι, σταματούσα το παιχνίδι και διάβαζα τις περιγραφές των χαρακτήρων… οι υπόλοιποι φίλοι μου με κορόιδευαν προφανώς. 
Η Blizzard. η εταιρεία που έβγαλε αυτό το θρυλικό παιχνίδι έχει βγάλει κόμικ, manga, βιβλία και κάτι απίστευτα cinematic trailer που μας έκαναν να αναφωνούμε:
Κάντε επιτέλους αυτήν την αναθεματισμένη ταινία. Κάντε την ότι θέλετε. Animation θέλετε, live action; Stop motion με πλαστελίνες; Σας εμπιστευόμαστε!
Τα νέα ήρθαν πριν μερικά χρόνια. Ο σκηνοθέτης που ανέλαβε είναι ένας τύπος που έχει κάνει όλο κι όλο δύο ταινίες. Ένα καταπληκτικό μικρό sci-fi, το Moon, και το Source Code, sci-fi και αυτό αλλά με μέτριες προς καλές κριτικές. 
Ας κόψω όμως τα πολλά λόγια. Η ταινία βγαίνει το καλοκαίρι του 2016 και έχει φοβερό cast που ξέρει να χρησιμοποιεί το CGI ενώ το σενάριο βασίζεται σε χρόνια και χρόνια expansion παιχνιδιών φουλ στην πλοκή.

Αν δεν είσαι φαν του παιχνιδιού γιατί να το αναμένεις; Γιατί ο αλλοδαπός το δηλώνει επίσημα:

Το Warcraft είναι η ταινία που θα πάρει τα ηνία απο τον Άρχοντα!

Nuff said…



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist