Ότι ενδιαφέρον Νο1: 14 Μαρτίου: Steak and Blowjob Day!!!

Written by on 15 Μαρτίου 2012

Μπορεί να μην την ξέρεις αλλά απο τώρα θα γίνει η Αγαπημένη σου Γιορτή…..14 Μαρτίου λοιπόν (ναι το ξέρω άργησα μια μέρα) Η παγκόσμια μέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας!!! Γιορτάστε απανταχού άντρες, αυτή είναι η ημέρα που όλοι οι άντρες στον κόσμο θα, θέλουν τουλάχιστον, να γιορτάσουν!!!
 Το ποιος σκέφτηκε αυτή τη γιορτή είναι άγνωστο…
Σίγουρα ήταν Άντρας και σίγουρα ήταν ένας Σοφός άντρας……. 
Οτι τοποθετείτε ένα ακριβώς μήνα μετά τον Άγιο Βαλεντίνο  δεν είναι καθόλου τυχαίο…είναι για να  ανταποδώσει το κορίτσι μας για αυτό που της ετοίμασες τον προηγούμενο μήνα, αλλά δεν ήξερε πότε. Ορίστε λοιπόν που έμαθε. Η παγκόσμια ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας είναι φτιαγμένη για να δείξει η γυναίκα σου την “ευγνωμοσύνη” σε εσένα που την έκανες να περάσει μια εκπληκτική βραδιά στις 14 Φλεβάρη, και αν δεν την έκανες…απο τώρα θα την κάνεις. Μπας και καταφέρεις να ζήσεις αυτή τη θρυλική μέρα.

Πάντα, εγώ και πολλοί άντρες φαντάζομαι, κόπιασαν και ξοδεύτηκαν για να παρουσιάσουν μια όμορφη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου…γενιές ολόκληρες το έκαναν και θα το κάνουν. Γυναίκες ήρθε η ώρα της ανταπόδοσης. Χωρίς ούτε ξόδεμα (μια καλή μπριζόλα είναι στα 2,50 ευρώ ενώ το BJ τζάμπα) και απο κόπο τίποτα ( 30 λεπτά ψήσιμο και 5 λεπτά, αν είσαι καλή ,BJ=35λεπτά…) Μπροστά σε αυτά που περνάει ένας άντρας για να ικανοποιήσει μιά γυναίκα στις 14/2 αυτό είναι παιχνιδάκι.
Μετά χαράς  θα άλλαζα το άγιο Βαλεντίνο με την  Sex and the City and Cunnilingus Day (ήμερα sex and the city και αιδοιολειξίας) αλλά δεν το βλέπω να γίνεται…Οπότε απαιτώ την μπριζόλα μου, τουλάχιστον, γυναίκα!

Το μόνο που έχω να πω είναι οτι πλέον θα γιορτάζω τα γενέθλια  μου αυτή τη μέρα…
Με μια (ή δυο) καλές Μπριζόλες, γιατί απο το άλλο δεν το βλεπω…..
  Το μόνο που είναι σίγουρο είναι είναι η τέλεια μέρα για έναν άντρα…
Όπως και οτι με μια μπριζόλα ενας άντρας θα περάσει σίγουρα καλά, με ένα BJ ίσως όχι….




Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist