10000 Thousand views in the air!!!

Written by on 22 Απριλίου 2013

Όταν ξεκίνησα το blogging, ψαχνόμουν διαβάζοντας άλλα site που σκοπό είχαν την εκμάθηση στους νέους blogger την τέχνη και τα μυστικά, να προσφέρουν οδηγίες για το πώς να κάνεις ωραίο το blog και λειτουργικό.

Αυτό που μου είχε τραβήξει την προσοχή ήταν όμως το τρίπτυχο της επιτυχίας: Υπομονή, Επιμονή, Ποιότητα.Τα τρία στοιχεία που πρέπει να έχει ο καθένας που θέλει να πετύχει σε ότι και αν κάνει. Το blogging όμως είναι δύσκολο και επίπονο πράγμα. Ο αλλοδαπός ξεκίνησε ως πλαγκτόν σε έναν “Ειρηνικό”, που όπως και ο ωκεανός είναι τεράστιος και εχθρικός.

Ο Ωκεανός εδώ είναι το Ίντερνετ. Το ίντερνετ που σου προσφέρει άπειρα ψάρια για να πιάσεις, άπειρα blog και σελίδες. Μπορείς να βρεις ότι σου ταιριάζει, να παρακολουθείς τα καλά και να κράξεις τα άθλια, έχωντας ως προστασία την ανωνυμία σου.

Γιορτάζω τα 10000 views, είναι η αλήθεια. Ήταν ο πρώτος στόχος και επετεύχθη μέσα σε ένα χρόνο και δύο μήνες. Είναι σχετικά σύντομα? Είναι επιτυχία?

Και αν είναι επιτυχία, τι είναι η επίτευξη του στόχου αυτή καθ’ αυτή?

Είναι ο λόγος για ανάπαυση, ή η ευκαιρία για νέο μεγαλύτερο στόχο?

Πριν ένα χρόνο είχα πει, ότι θα κάνω ένα πάρτυ για να γιορτάσω τα 10000 views, είχα πει επίσης ότι θα πιω με την παρέα και τα πρώτα κέρδη αλλά… από views μπόλικα.

Το πλαγκτον που ονομάζεται αλλοδαπός προτείνει, μετατράπηκε σε μικρή γαρίδα(πες σαρδέλα).

Στόχος πλέον, να γίνει ένας Σολομός!

Στόχος τα 100.000 views!!!

Ας γιορτάσουμε τα 10000 τώρα με μια υπέροχη κομματάρα: Disturbed- Ten Thousant Fist in the Air

ps: Νομίζω η παρομοίωση με τα ψάρια δεν ήταν και πολύ επιτυχημένη, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχουμε για σήμερα…



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist