Μέχρι τις 31 Αυγούστου έχεις το LOVE

Ο Αύγουστος είναι ερωτικός. Πανσέληνος, καλοκαιράκι, άδειες και ευκαιρίες να βρεθείς παραλία με την αγάπη σου…

Επειδή όμως δεν είναι όλες οι σχέσεις τέλειες σαν τη δική σου (#not) και επειδή για να σε εκτιμήσει η κούκλα/ος σου πρέπει να έχει και μια εικόνα για το πως περνάνε και οι άλλοι εκεί έξω, υπάρχουν και οι must see σειρές που σου δείχνουν τι σημαίνει toxic relationship.
Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο αυτό. Οι άνθρωποι που βλέπουν κρατούν αυτό το υπο-υπο-υποείδος ζωντανό είναι τα ζευγάρια! Τι πιο ωραίο από το να κάτσεις αγκαλιά με την “αγάπη” “σου” και να δεις You are the Worst και Man Seeking Woman;

Μέχρι λοιπόν να έρθει η 31 Αυγούστου και βρεις λόγω να χουχουλιάσεις με το μωράκι και να δεις τη θα γίνει με την Gretchen και τον Jimmy μπορείς να δεις το LOVE του Netflix.
Με λίγα λόγια: o Gus πέφτει πάνω στη Mickey και οι προσωπικότητες τους είναι όσο ταιριαστές και αντίθετες γίνεται. Ο ένας είναι ο φλώρος geek, on set δάσκαλος μίας νεαρής τηλεοπτικής σταρ και η άλλη είναι μια αυτοκαταστροφική εξαρτημένη από τα ναρκωτικά και τους τοξικούς άντρες.
Δεν χρειάζεται να σου πω άλλα. κατέβασε τη σειρά και δες την με σωστή παρέα. Πρέπει να σου πω όμως ότι στην παραγωγή βρίσκεται ο Judd Appatow, ο οποίος έχει προσφέρει κωμωδιάρες σε τηλεόραση (Freaks and Geeks) και κινηματογράφο (Bridesmaids, The 40 years old Virgin, Pineapple Express, Superbad κ.ά.).

Αρέσει σε %d bloggers: