Ο ρατσιστάκος του διπλανού Germanos

Written by on 31 Δεκεμβρίου 2018

So… ξυπνάς να πας βολτίτσα για αγορές και τελευταίες δουλειές πριν γίνει η αλλαγή του χρόνου και τσουπ μπροστά σου ο ρατσιστάκος του διπλανού Germanos.

Ήταν σχεδόν αστείο και τα λογοπαίγνια που θα μπορούσαν να γραφτούν άπειρα.

Το σκηνικό:Φίλος μπαίνει στο κατάστημα Γερμανός (Β. Όλγας 181, Θεσσαλονίκη) και τον εξυπηρετεί η κα Ελένη Κ. για να κάνει μετάβαση αριθμού sim. Εγώ κάθομαι από έξω με τον σκύλο και έχω δώσει την ταυτότητα μου στον φίλο.

Η κοπελιά βλέποντας το όνομα στην ταυτότητα (Σαμπάρ Μασούντ) έδειξε υπερβάλλων ζήλο για τα καθήκοντά της ως fucking υπαλληλάκος του Γερμανού, μπέρδεψε τις μπλε στολές και την είδε μπάτσος!

Συγκεκριμένα ρώτησε “αυτό είναι ταυτότητα;” (αναφερόμενη στη αστυνομική ταυτότητα, που είναι τσίλικη, ούτε δύο χρόνων) και έπειτα “έχει άδεια παραμονής ο φίλος σου;” με ύφος όχι μόνο αγενές, αλλά και εριστικό.

Προφανώς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι κάποιος με αυτό το όνομα θα μπορούσε να έχει το ιερό προνόμιο να είναι Έλληνας Πολίτης και κάτοικος της Νότιας Μακεδονίας…

Εγώ σε αυτό το σημείο μπαίνω μέσα γιατί η Ελενίτσα ήθελε να προχωρήσει σε crosschecking πληροφοριών για να καταλάβει μήπως αγόρασα την ταυτότητα από Πακιστανό στην Αριστοτέλους.

Με ρώτησε που γεννήθηκα, της απάντησα χαρωπά “στον Πολύγυρο” και με το ίδιο αγενές ύφος μου ανταπαντά “Α! στην Ελλάδα!!”.

Φυσικά δεν είχα ακούσει τη συζήτηση που είχε προηγηθεί με τον Dimitris Mansour, οπότε νόμιζα ότι απλά ήταν μια αγενής υπάλληλος η οποία με νευριασμένο ύφος διεκπεραίωσε τη διαδικασία, μάλλον γιατί δεν έπεσε σε ηλίθιους για να τους κάνει τη ζωή δύσκολη και αφού φύγαμε, ο φίλος με ενημέρωσε για όσα έγιναν.

Germanos, για αρχή ευχαριστώ! Εκεί που λες 2019 έρχεται αύριο, τα πράγματα έχουν αλλάξει στον λίκνο του πολιτισμού, συναντάμε κάτι τέτοιους και μας θυμίζουν γιατί η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα…

Φυσικά και δεν πέσαμε από κανένα ροζ συννεφάκι.
Άντε και του Χρόνου 😘Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist