Arrow vs Flash – Ο γενναίος και ο σκληρός. σχολιάζουμε το crossover των δύο σειρών!

Written by on 16 Δεκεμβρίου 2014

Όταν πέρσι είδαμε την πρώτη εμφάνιση του Barry Allen σε δύο επεισόδια του Arrow, το μυαλό των απανταχού nerds έσκασε. Ο Barry Allen έκανε το ντεμπούτο τoυ μέσα απο το Arrow και φέτος πήρε το πράσινο φως για full season σπάζοντας ρεκόρ τηλεθέασης για το κανάλι του. 


Έτσι φέτος το CW έχει δύο DC σειρές με κοινούς δημιουργούς και η DC ξεκίνησε το τηλεοπτικό σύμπαν της, που πάει ίσως και καλύτερα απο το κινηματογραφικό. Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τους καρπούς αυτής της κατάστασης. Δύο επεισόδια, ένα για κάθε σειρά, όπου το cast της καθε μιας σειράς, μεταβαίνει στην πόλη του άλλου και το crossover ανάμεσα στον τηλεοπτικό Batman Arrow και τον Flash έγινε πραγματικότητα. 

Τελικά άξιζε η φασαρία?
Flash- Flash VS Arrow
Στο επεισόδιο αυτό, βλέπουμε τον Oliver Queen μαζί με την ομάδα του να φτάνει στην Central City για να ζητήσει την βοήθεια του Barry και της ομάδας του. Αιτία ένα boomerang! Στην Central City οι δύο ομάδες θα συνεργαστούν βλέποντας τον αξιαγάπητο Cisco να δίνει ρέστα ακόμα μια φορά με το comic relief που δίνει σε κάθε επεισόδιο του Flash, ενω η Felicity παραμένει η αγαπημένη μου, με το geek style και την αμηχανία σε συνδυασμό με το sex appeal που εκπέμπει. 
Πάμε τώρα στους δύο χαρακτήρες μας. Ο Arrow είναι ο έμπειρος, αυτός που έχει αναγκαστεί να σκοτώσει, αυτός που δεν βλέπει με χαρά την δουλειά του. Ο Flash είναι ο νεαρός με τις υπερδυνάμεις. Ενθουσιώδης και πρόθυμος να γίνει ο ήρωας…
Οι δύο αυτοί χαρακτήρες έχουν πολλά να δώσουν ο ένας στον άλλο. Ο Arrow δίνει στον Flash συμβουλές και σοβαρότητα. Του συνιστά προσοχή και τον προετοιμάζει για όταν έρθουν οι πραγματικές δυσκολίες. Ο Flash απο την άλλη προσπαθεί να του δείξει οτι είναι ήρωας, οτι μπορεί να γίνει σύμβολο ελπίδας. 
Το επεισόδιο αυτό είχε έναν villan σχετικά αδιάφορο και η προσοχή επικεντρώθηκε στους δύο πρωταγωνιστές που ήρθαν ο ένας απέναντι απο τον άλλον. Το πρώτο πραγματικό test για την παραγωγή ήρθε κατα την μάχη μεταξύ Barry και Oliver και αν και ήταν εντυπωσιακή θέλει ακόμα δουλειά για να δούμε σωστά και όμορφα την κίνηση του Flash με ωραία γραφικά. 
Arrow- The Brave and the Bold
Είναι η σειρά της ομάδας του Flash να έρθει στην Star City και αυτή τη φορά ο αντίπαλος δεν αστειεύεται. Ο Captain Boomerang είναι στην πόλη και έχει βάλει στο μάτι την γυναίκα του Diggle. το πράγμα λοιπόν έγινε προσωπικό για τις δύο ομάδες και έτσι ο εγωισμός πάει στην άκρη, με τον “γενναίο” Barry και τον “σκληρό” Oliver να πρέπει να συνεργαστούν. 
Ο αντίπαλος είναι ικανός και είδαμε τον Captain Boomerang σε αρκετά badass στιγμές, αν και το όνομα του είναι όσο γελοίο θα μπορούσε να είναι. Σοβαρά DC που τα βρίσκεται?
Στο επεισόδιο αυτό το crossover ολοκληρώνεται τόσο με την ύπαρξη αρκετής δράσης όσο και με αρκετό χιούμορ και εμβάθυνση στους χαρακτήρες. Οι δύο ήρωες έχουν  πολλά να δείξουν ο ένας στον άλλο και οι ηθοποιοί έχουν χημεία τόσο σε Ά αλλά και B επίπεδο. 
Τα νέα για το κανάλι εκπληκτικά αφού τα νούμερα έκαναν ρεκόρ και για τα δύο show και τι μας μένει? Με τo Constantine να χαροπαλεύει, το Supergirl να βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής και τους Teen Titans να ετοιμάζονται για γυρίσματα, η DC ετοιμάζει την τηλεοπτική “Justice League” και εμείς την αναμένουμε με ανυπομονησία,,,
…αν και έχω πολλές ανησυχίες τόσο για το Constantine, όσο και για το Supergirl. 
Εσείς τα είδατε τα επεισόδια?
Πως σας φάνηκαν?     Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist