Οι Dub Alliance δεν χωράνε πλέον στην SKG…

Written by on 8 Ιανουαρίου 2019

Γνωρίζω τους SKG’s Dub Alliance χρόνια τώρα. Έχω δει πολλά lives τους, έχουν έρθει σε τρεις εκπομπές για να μιλήσουν για τη φάση τους και συχνά πυκνά συναντιόμαστε και μιλάμε για τα επόμενα βήματα του καθενός.

Με αφορμή την ανάληψη του στέμματος του Yellow King από τον Digital Monk την Παρασκευή 11/01 θα μιλήσουμε για τα πρώτα διεθνή βήματα της τριάδας.

Μου είχαν μιλήσει για τα collaboration με Skarra Mucci και Dubmatix εδώ και πολύ καιρό. Ο ίδιος τα περίμενα πως και πως, από τη μία για να δω πως θα είναι το next step, από την άλλη για να δω τι θα κάνει το νέο hot όνομα του Dancehall//Dub (Skarra Mucci) με τα riddim των Alliance, αλλά και τι θα δημιουργηθεί από τη συνεργασία με τον καταξιωμένο Dubmatix.

Δεν έπεσα έξω: και τα δυο κομμάτια είναι freaking hottt!!

Skarra Mucci – Lock It Down

O Skarra Mucci κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, ενώ το riddim των Dub Alliance δεν είναι από αυτά που μας έχουν συνηθίσει. Κόρνες και dancehall αισθητική που δίνουν στον Skarra Mucci όσα χρειάζεται για να πατήσει πάνω σε μια παραγωγή που έχει φτιαχτεί για να ξεσηκώσει τον κόσμο! Well Done!

Dubmatix Μeets SKG’s Dub Alliance – Two Sides

Εμ ναι! Αυτό είναι ξεκάθαρη Alliance παραγωγή. Πλέον τα στοιχεία που επιλέγoυν οι Digital Monk και LoRrd στις παραγωγές τους είναι εύκολα αναγνωρίσιμες και χαρακτηριστικότατες. Ο BigShine εμβατηριακά μας καλεί σε… space war καθώς, αν προσέξεις, θα ακούσεις την έμπνευση από το Star Wars.

Οι SKG’s Dub Alliance δεν χωράνε πλέον στη Θεσσαλονίκη, οι παραπάνω συνεργασίες είναι το πρώτο βήμα στο άνοιγμα στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια σκηνή κι ένας δεύτερος πολύ καλός δίσκος θα σταθεροποιήσει μια πορεία που μόνο ανοδική μπορεί να είναι.

Next Friday at WonderWall RoofTop & Bar!!
¥¥ Digital Monk ¥¥

Check: Digital Monk / Wonderwall / The Yellow King Events / 11.01.19
Check: SKG’s Dub Alliance Youtube ChannelMonkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist