«Νεκρή φύση σε χαντάκι» ~ Έκθεση Ζωγραφικής

Άνθρωπος Art Cafe [Θεσσαλονίκη]

Event info
Date: 29 Νοεμβρίου 2019
Time: 19:00
Location: Άνθρωπος Art Cafe
Address: Δεσπεραί 7 / 54621 / Θεσσαλονίκη
Event: https://www.facebook.com/events/540017586843465/
Details

Ο Άνθρωπος Art Cafe φιλοξενεί την έκθεση ζωγραφικής του Ιωάννη Νικηφορίδη, «Νεκρή φύση σε χαντάκι». Ο τίτλος δανεικός από το θεατρικό έργο του Ιταλού συγγραφέα Fausto Paravidino, τα έργα απλά, καθημερινά, άμεσα και ειλικρινή. Μολύβι, στυλό, ξυλομπογιές και κάρβουνο εναλλάσσονται πάνω σε λευκό χαρτί ακουαρέλας, δημιουργώντας ένα κράμα άγριου, παραισθησιογόνου σουρεαλισμού, με καθημερινές αναφορές για τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 μέχρι το βράδυ καθημερινά, από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου με την ομάδα των #MonkeyBros να αναλαμβάνει να ντύσει μουσικά τον χώρο.

Το #MonkeyBrosRadio θα μας κρατάει συντροφιά καθημερινά από τις 18:00 και την σκυτάλη θα παίρνουν καλ@ φίλ@ του Johnie, να κάνουν λίγο πιο ζεστά τα χειμωνιάτικα βράδια στη γωνία της Δεσπεραί.

DJ sets Πρόγραμμα TBA

Οι πίνακες θα διατίθενται πρoς ανταλλαγή με ελεύθερη συνεισφορά. Θα τηρηθεί προτεραιότητα με την πανάρχαια τακτική του “εγώ το είδα πρώτ@” και ό,τι συγκεντρωθεί θα δοθεί εξολοκλήρου σε πρωτοβουλίες για την ψυχική υγεία. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Ενάντια στην εμπορευματοποίηση της τέχνης.

Add to Google Calendar

Add Now

Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist