Mount Ten Presents Twinsanity @ Fragile στην Ταράτσα #SKG

Fragile - στην ταράτσα [Θεσσαλονίκη]

Event info
Date: 27 Αυγούστου 2019
Time: 21:00
Location: Fragile - στην ταράτσα
Address: Βαλαωρίτου 29 / 546 25 / Θεσσαλονίκη
Event: https://www.facebook.com/events/649261462244637/
Details

Την Τρίτη 27 Αυγούστου ο Mount Ten παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Fragile τους Twinsanity.

———————————

TWINSANITY – Mέχρι Σήμερα

Ήταν το 2011, όταν τα δίδυμα αδέλφια Ray και Γιάννης, σήμερα γνωστοί ως TWINSANITY, ξεκίνησαν να παίζουν μουσική και να αυτοσχεδιάζουν στους δρόμους της Αθήνας, αν και γεννημένοι στο Ashford Surrey, στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Αυτό ακριβώς τους έδωσε την δυνατότητα να ραπάρουν τόσο στα Ελληνικά, όσο και στα Αγγλικά, με τους περισσότερους στίχους τους να είναι στα Αγγλικά.
Πολύ σύντομα, τράβηξαν την προσοχή και συνδέθηκαν με την Underground Hip Hop κοινότητα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να συμπεριληφθούν στο δυναμικό της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρίας Bashment Records.
Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο “The Quest”, κυκλοφόρησε το 2016, αποτελούνταν από 16 κομμάτια και περιείχε συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής Hip Hop σκηνής, όπως οι Ταφ Λάθος και MC Yinka, καθώς και με μουσικούς του δρόμου, όπως ο Naal και ο Babou G. To Album κυκλοφόρησε με 2 διαφορετικά εξώφυλλα, ένα για κάθε πλευρά του, με δημιουργίες από 2 ξεχωριστούς καλλιτέχνες, εκπροσώπους του Graffiti και της Αστικής Κουλτούρας από διαφορετικές πλευρές του κόσμου, του Billy Gee από την Αθήνα και του Flema από την Μπογκοτά της Κολομβίας. Το “The Quest’ κυκλοφόρησε από την Bashment Records και αμέσως εδραίωσε τους TWINSANITY στο προσκήνιο του ελληνικού Hip Hop, λαμβάνοντας πολύ θετικές κριτικές, καθώς και αγάπη από τις ρίζες τους, δηλαδή από τον δρόμο.
Ακολουθώντας την κυκλοφορία του Album, ήρθε ένας τεράστιος αριθμός εμφανίσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, με δικά τους Shows, σαν Opening Act για διεθνείς καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, όπως οι Foreign Beggars, o Rodney P. Και οι Pharcyde, και στο Line Up μεγάλων εγχώριων φεστιβάλ, όπως τα Ruck n Roll, Thessaloniki Hip Hop Festival, Street Mode Festival, Anti-Racist Festival, Legalize It !, κ.α.�Από την πρώτη μέρα της διαδρομής τους, οι TWINSANITY εξέφραζαν και εκφράζουν τον Αντι-ρατσισμό, τον Αντι-σεξισμό και την Αλληλεγγύη και στέκονται ξεκάθαρα ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης, μέσα από τους στίχους τους, τον τρόπο και την στάση ζωής τους.
Αυτό, σε συνδυασμό με πολλή, αδιάκοπη και σκληρή δουλειά, ήταν το εισιτήριό τους για το Breaking The Borders Festival στην Γλασκώβη, αφετηρία για τις επερχόμενες εμφανίσεις τους και σε άλλα μέρη του εξωτερικού.
Η τελευταία τους δουλειά, είναι μια αξιοζήλευτη διεθνής συνεργασία , με τον Bless από τους πασίγνωστους σε όλο τον πλανήτη Shahmen, στο κομμάτι Mediterranean, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες και φυσικά και στο κανάλι των TWINSANITY στο YouTube.
Σήμερα, οι TWINSANITY έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το νέο τους Album, το οποίο θα έχει τίτλο “Vulture Culture” και το οποίο θα περιέχει παραγωγές από παραγωγούς από διάφορες χώρες του κόσμου. Το Album είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, από την Melting Records. Αυτό θα σηματοδοτήσει και το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα των TWINSANITY, οι οποίοι έχουν ως στόχο την επέκτασή τους στο εξωτερικό.

TWINSANITY BANDCAMP : https://twinsanitymusic1.bandcamp.com/releases
TWINSANITY FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/twinsanitycrew/
TWINSANITY INSTAGRAM PROFILE : https://www.instagram.com/twinsanityofficial/
TWINSANITY YOUTUBE CHANNEL : https://www.youtube.com/c/twinsanitytv

Mount Ten

O Mount Ten, είναι ένας DJ/Producer με βάση τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ (The Urban Legend of Jass E.P. & το Mulatu Astatke Edits), αρκετά singles και ετοιμάζει το 3ο release του.

Έχει μοιραστεί την σκηνή με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες εντός και εκτός ελλάδας όπως οι Kill Emil, Billa Qause, Apanemic, Moderator, Stiko, Frenic, Barry Ashworth (Dub Pistols) and Shawn Lee. Στο βιογραφικό του θα βρείτε εμφανίσεις σε σκηνές όπως το: Street Art Festival (TH), Six D.o.g.s. (ATH), Uberdooze (TH), Γορίλας (TH), Coo (TH), Στέρεο (TH), Εφημερίδα (ATH) και πολλές άλλες.

:Artist Info:
https://www.facebook.com/mounttenofficial/
https://mountten.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/mount_ten/
https://www.mixcloud.com/mountten/
https://soundcloud.com/mountten

Add to Google Calendar

Add Now

Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist