Preworks w/ Black Coffee + DJ Angelo, Andreas Athineos #63077

Coral Summer [Καλλιθέα / Χαλκιδική / 63077]

Event info
Date: 9 Αυγούστου 2019
Time: 23:50
Location: Coral Summer
Address: Καλλιθέα / Χαλκιδική / 63077
Event: https://www.facebook.com/events/2286591188268998/
Details

Το Preworks σηματοδοτεί και φέτος την επίσημη έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το Reworks Festival του Σεπτέμβρη, με μια μοναδική εμπειρία.

Έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μια παράδοση στη παρουσίαση διάσημων καλλιτεχνών, όπως Apparat, Paul Kalkbrenner, James Holden, Adam Beyer, Quantic, Loco Dice, Kittin, GusGus, Culoe De Song, Derrick May κ.α το Preworks επιστρέφει παρουσιάζοντας τον μεγαλύτερο πρεσβευτή της Afro House σκηνής σήμερα στον κόσμο, τον μοναδικό Black Coffee.

Το reworks φέτος γιορτάζει την 15η έκδοση του στην Θεσσαλονίκη. Ως προπομπός για αυτό το μεγάλο ραντεβού, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 Αυγούστου, θα βρεθούμε στην Καλλιθέα Χαλκιδικής στο Preworks παρουσιάζοντας ένα υπέροχο line up. Ο Black Coffee θα πλαισιωθεί από 2 από τους πιο χαρακτηριστικούς Ελληνες Djs του είδους τον DJ Angelo και τον Andreas Athineos.

BLACK COFFEE

Διανύοντας την πιο μεγαλειώδη περίοδο της καριέρας του, ηγούμενος της δικής του βραδιά στην Ίμπιζα, ο Black Coffee έχει διανύσει μια τεράστια πορεία για πάνω από δύο δεκαετίες, γεμάτη με διάσημες παραγωγές, επιτυχημένα άλμπουμ και εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο που έχουν καθηλώσει χιλιάδες φανς. Για πολλούς, είναι αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την Afro-House μουσική. Έχει εξελίξει το είδος και έχει συμβάλει τα μέγιστα στη διάδοσή του. Στη χώρα του, τη Νότια Αφρική θεωρείται ο κορυφαίος.

Με πολλά highlight στην καριέρα του το ο Black Coffee είναι ο πρώτος Αφρικανός Dj που επιλέχθηκε από το BBC Radio1 για να παρουσιάσει 2 ώρες με τις μουσικές του επιλογές στο Essential Mix. Αποτελεί συνήθεια πλέον να σαρώνει στα βραβεία SAMA όπως φέτος που συγκέντρωσε πέντε υποψηφιότητες, τις περισσότερες από κάθε άλλον, ενώ έχει γράψει ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος Αφρικανός Dj που κέρδισε στα BET Awards.

Οι εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο είναι από τις πλέον περιζήτητες και η άφιξη του στο φετινό Preworks, δίνει τον πρώτο παλμό του Reworks Festival 2019!

Τιμές εισιτηρίων / Ticket Prices

Tier 1 : 20 € (Μέχρι εξάντλησης τους)
Tier 2 : 25 € (Μέχρι εξάντλησης τους)
Τier 3 / Στην πόρτα / At the door : 30 €

VIP Reservations : 6973438168

Σημεία Προπώλησης / Presale Spots

> Online

http://bit.ly/2LRgDxv

> Πανελλαδικά

Καταστήματα Public

> Θεσσαλονίκη / Χαλκιδική

Undergroundskate Shop
Matute Rooftop Bar
Lefki Ammos Beach Bar

Add to Google Calendar

Add Now

Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist