Guardians of the Galaxy. Το trailer και πληροφορίες για την πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2014

Written by on 19 Φεβρουαρίου 2014

Ενω οι άλλες εταιρίες προσπαθούν να την φτάσουν, η Marvel απλά συνεχίζει σταθερά. Πρην όμως την παρουσίαση των σχεδίων του cinematic universe τη και τα σχέδια της για το μέλλον, βγήκε το trailer απο την ταινία που θα οδηγήσει στο Avangers: The Age of Ultron και που παράλληλα είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα της Marvel εδώ και χρόνια. Τους Guardians of the Galaxy. 

Οι Guardians of the Galaxy είναι μια ομάδα απο ετερόκλητους ήρωες, οι οποίοι είναι και οι ίδιοι πρώην εγκληματίες και τυχωδιώκτες, που ενώνουν τις δυνάμεις τους υπο την αρχηγεία του Peter Quill/Star Lord με σκοπό να προστατεύουν το σύμπαν απο άτομα και λαούς που έχουν “κακές” προθέσεις. 
Αυτό συμαίνει όπως καταλαβαίνεται οτι η ομάδα αποτελείτε απο διάφορα μέλη το καθένα απο άλλο πλανήτη και με διαφορετικό origin σκοπό και χαρακτήρα. Συγκεκριμένα:

Chris Pratt as Peter Quill / Star-Lord: O Peter απείχθηκε απο τον πλανήτη Γη όταν ήταν μικρός και πλέον ζει μια “αλήτικη” γυρνοβολώντας στο διάστημα, κάνοντας σεξ με άκυρες εξωγήινες και όντας απλώς λίγο μαλάκας. Τον παίζει ο Criss Pratt του Parks and Recreation.

Zoe Saldana as Gamora: Η Gamora είναι στρατιώτης/δολοφόνος και θετή κόρη του Thanos, ο οποίος μάλλον ήταν αυτός που έδωσε τους Chitaouri στον Loki, στο Avengers και μάλλον θα είναι και ο μέγας κακός στο τρίτο. Προσπαθεί να βρει τον ευατό της καθώς απο μικρή παίρνει μέρος στα εγκληματικά σχέδια του πατέρα της. Την ερμηνεύει η Zoe Saldana, η οποία θα την δούμε και πράσινη έπειτα απο το μπλέ του Avatar. 
 Dave Bautista as Drax the Destroyer: O Drax τριγυρνάει στο σύμπαν να βρει το Ronan (πρώην σύμμαχο της Gamora) αναζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο της οικογένειας του. Επίσης είναι Destroyer! Ποιος καλύτερος απο τη ντουλάπα τον Dave Bautista?
Bradley Cooper as Rocket Raccoon: Καλά διάβασες. Στην ομάδα έχει και ένα ρακούν που του δίνει φωνή ο Bradley Cooper. Είναι προιον γενετικής μετάλλαξης και λίγο ψυχάκιας. Είναι κλέφτης και απατεώνας. Χρυσιμοποίησαν μια μίξη CGI και motion capture σε αληθινό ρακούν μαζί με εκφράσεις του Cooper για μεγαλύτερη αληθοφάνεια. Αναμένω να δω το αποτέλεσμα. 
Vin Diesel as Groot: Ο Groot είναι ένα… δέντρο! Είναι φίλος του Rocket. Ναι αυτό ξέρω μόνο. Την φωνή την κάνει ο Vin Diesel. 
Με την αναφορά στον Thanos μέσω τις Gamora, αλλά και των villans (Nebula, Ronan κτλ) αλλά και την εμφάνιση του Collector, που εμφανίστηκε στην after credits σκηνή του Thor: The Dark World, όλα φαίνεται οδηγούν σε ένα μεγάλο crossover ανάμεσα στις δύο ομάδες, Avengers και Guardians. 
Σκέψου έπειτα οτι οτι οι Guardians είναι κάτι σαν μινι Avengers, μια ταινία με πολλούς χαρακτήρες που θα δένουν μεταξύ τους προσφέρωντας χιούμορ και επικές σκηνές μάχης, με συνεργασία. 
Αν δεις και το trailer θα καταλάβεις οτι το κλίμα είναι πολύ χιομοριστικό και για αυτό επιλέχθηκε ο Criss Pratt που μέχρι τώρα έκανε κωμωδία για τον βασικό ρόλο, του Star Lord.
Μία ταινία που θα την περιέγραφες εύκολα Avengers/Star Wars/Comedy είναι ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο, μεγάλο ρίσκο και μαζί ίσως η πιο αναμενώμενη ταινία του 2014. 
Απόλαυσε το trailer που δεν έχει πολλά. Περισσότερο χιομοράκι και λίγο ξυλίκι, αλλά είπαμε, πρώτη γνωριμία είναι.     
ps: επική η φάση που φτίνει ο Rocket…
ps2: και γαμώ μουσικούλα…Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist