Κώστας Παντούλας / Producer

 

Ο Κ.Παντούλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984.Αποφοίτησε από την σχόλη Ορνεράκης το 2006 και την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας το 2014.

Η πιο γνωστή του δουλειά είναι το Lost in Space, μεταφορά σε κόμικ επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς Lost In Spaceτου Carey Wilber,( σεναριογράφος του Star Trek και δημιουργός του χαρακτήρα Khan) που μέχρι τότε δεν είχαν δει το φως. Εκδίδονται το 2016 με τον τίτλο Irwin Allen’s Lost in Space: The Lost Adventures (επιμέλεια Holly Interlandi, χρώμα Patrick McEvoy, έκδοση American Gothic Press – Famous Monsters).

Άλλα έργα του περιλαμβάνουν τον Στρατιώτη Κέιν (2008-2010), σειρα 5 τευχών σε περίπτερα και καταστήματα κόμικς σε σχέδιο και σενάριο του ίδιου. Το 2014 συνεργάζεται με τον Βραζιλιάνο γλύπτη Marcus Deleo και των συνεργάτη του Βαλέριο Ισάκοφ, στο project (action figuresPlatinum Dolls και τo 2015 σχεδιάζει για την σειρά κόμικ Electromagnate, σενάριο  John Rapacciuolo, για την Annadale Comics. Το 2016 σχεδιάζει μια spinoff ιστορία για το Άγγλο-Ουκρανικό webcomics «Uptown Chronicles» (σενάριο Mikhail Pimenov και Richard Mooney) μέρος τις καμπάνιας για την καταπολέμηση της διαφθοράς στο πολιτικό σύστημα της Ουκρανίας.

Το 2013-2015 αναλαμβάνει την φιλοτέχνηση των εξώφυλλων, της σειράς » Γεροντοπείσματα » για τον συνθέτη Δημήτρη Καρά, με συμμετοχές πολλών τραγουδιστών και μουσικών όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Καρράς, Β. Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Κότσιρας, Νικήτας Κλιντ, Πάνος Κατσιμίχας, Μανώλης Μητσιάς, Αρετή Κετιμέ κ.α.

Το 2017-2018 σχεδιάζει παράλληλα τους τίτλους κόμικ, Sharks on a Train (σενάριο John Rapacciuolo), Dead and Forgotten (σενάριο Isaac Jean Francois}, Decay of Sanity (σενάριο, Robert Glowa), 21st Century Man (σενάριο Atabay Sarami) και συνεχίζει την συνεργασία του στο Uptown Chronicles.Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist