Monkey Bros, το νέο project του αλλοδαπού!!!

Written by on 31 Μαρτίου 2014

Πριν μερικές μέρες, 27 συγκεκριμένα, ο Αλλοδαπός έκλεισε 2 χρόνια ζωής. Κατά τον δεύτερο χρόνο μπορώ να πω οτι έγινε τεράστια άνοδος στην ποιότητα όσων ανεβάζουμε, με πιο καλοδουλεμένα άρθρα, νέα μορφή στο blog και μεγαλύτερη θεματολογία.

Πάντα τέτοια εποχή θέλω να παρουσιάζω κάτι καινούριο. Να κάνω μια αλλαγή στην εμφάνιση του ή να παρουσιάσω ένα ολοκαίνουριο project.

Φέτος έχω την χαρά να παρουσιάσω την νέα σελίδα μας, τον αδερφό του αλλοδαπού, μια σελίδα που θα είναι έτοιμη σε μερικές μέρες και θα ειδικεύετε στην μουσική.

Η ιδέα προέκυψε απο το καλοκαίρι, και απο τότε παιδευόμασταν με κώδικα και ιδέες μέχρι να καταλήξουμε στην τελική μορφή ενός blog που θα προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για μουσικά νέα και event που οργανώνονται.

Δημιουργούνται λίστες απο πολλά και διαφορετικά ήδη μουσικής, τα οποία μπορείτε να ακούσετε τις ώρες που κάνετε κάποια δουλειά ή serf-άρετε στο ίντερνετ.

Το όραμα μας είναι μέσα απο αυτή τη σελίδα να προωθούμε τα event που εμείς οργανώνουμε και να καταφέρουμε να ανοίξουμε και ένα ραδιοφωνικό σταθμό που θα κάνει live-streaming μουσικής και εκπομπών.    

Ορίστε και το manifesto μας
Manifesto HOO-HA-HA!!!! 


Ένα βράδυ του Ιουλίου του 2013, τρεις άντρες καθόμασταν, πίναμε τις ρετσίνες μας και ανταλλάζαμε απόψεις, σχέδια και όνειρα. Τρεις άντρες που ως νεαροί βοήθησαν να χτιστεί το Orfun Fest και να γίνει ένα αξιοπρεπές φεστιβάλ που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα της Δράμας.

Πλέον, οι τρεις από το αρχικό team που έφτιαξε το φιλανθρωπικό μουσικό φεστιβάλ, αποφασίσαμε να βάλουμε κάτω τις γνώσεις, τις επαφές και την όρεξη που έχουμε και να επεκτείνουμε όλη αυτή τη δράση και εκτός του Orfun Fest.

Αυτό σημαίνει πάρτι, φεστιβάλ, lives, dj sets και άλλα events, σχετικά ή άσχετα με την μουσική, που θα τα διοργανώσουμε με τον τρόπο που εμείς θεωρούμε ότι είναι ο σωστός για να δημιουργήσουμε κεφάτες βραδιές με πολύ χορό και αλκοόλ.

Αμέσως η ομάδα ονομάστηκε Monkey Bros, λόγω της προφανής ομοιότητας (στην εμφάνιση και τον χορό) που έχουμε εμείς και οι μαϊμούδες και ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος ώστε όλα τα σχέδια που οργανώνει η ομάδα να γίνονται γνωστά στο κοινό, από ότι μια ιστοσελίδα?

H Monkey Bros Productions είναι μια σελίδα που θέλει να προάγει τα πάντα γύρω από τη μουσική, να ενημερώνει για event που γίνονται σε όλη την Ελλάδα και να σας παρουσιάζει τα πιο σημαντικά νέα συγκροτημάτων της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής.

Συγχρόνως θα παρουσιάζονται συγκροτήματα που μας τραβάνε την προσοχή και φυσικά θα μαθαίνετε πρώτοι για τα event που η ίδια η ομάδα διοργανώνει με κέφι και μεράκι.

Τέλος, στην ενότητα Radio, δεκάδες λίστες όλων των ειδών μουσικής σας περιμένουν να τις ακούσετε φτιαγμένες από τους djs της ομάδας και να αναμένετε σε λίγο καιρό και τα live streaming και οι ζωντανές εκπομπές.

Ποια είναι η φιλοδοξία μας. «…να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε, να βγάζουμε και κανά χρήμα, όχι όπως τώρα που την παλεύουμε τσίμα τσίμα…» που λέει και ο γνωστός ποιητής ΡΦ.

Στόχος μας είναι αυτή η σελίδα να γίνει μια κοινότητα με καλή και ποιοτική μουσική και οι Monkey Bros να καταφέρουν να έχουν μια σταθερή εμφάνιση στην νυχτερινή ζωή πολλών πόλεων της Ελλάδας.

Η σελίδα των Monkey Bros θα ανοίξει σε μερικές μέρες
Until then, stay HOO-HA-HA!!!Current track

Title

Artist