Πρώτο Κεφάλαιο

Μπορεί ένας νέος ολόκληρος κόσμος να χωρέσει μέσα σε ένα κεφάλαιο. Μπορείς μέσα σε λίγες λέξεις να αφηγηθείς μία ιστορία με αρχή, μέση και τέλος και να με κάνεις να παρακαλάω για περισσότερο;

Το Πρώτο Κεφάλαιο είναι μία κοινότητα με σκοπό την ανάδειξη διηγημάτων Φαντασίας, Τρόμου και Επιστημονικής Φαντασίας, από ταλαντούχους ελληνόφωνους δημιουργούς και την χρησιμοποίηση του internet και των social media για να έρθουν όλο και περισσότεροι αναγνώστες σε επαφή με ενδιαφέροντα διηγήματα.

Κάθε διήγημα πρέπει να εντάσσετε (ακόμα και αφηρημένα) στις κατηγορίες του φανταστικού ή/και του Τρόμου. Να έχουν έκταση 500 λέξεις (ακριβώς) και το κυριότερο: να είναι αυτοτελείς ιστορίες που θα μας κάνουν να θέλουμε να ξαναεπισκευθούμε τον κόσμο και τους χαρακτήρες τους.

Μία μικρή αλλά χορταστική γεύση, το πρώτο Κεφάλαιο της ιστορίας που θέλεις να διηγηθείς…

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

ATTENTION!!

Αν είναι η πρώτη σου φορά εκτός από το κείμενο σου θέλουμε μία φωτογραφία τις επιλογής σου για cover photo (3:2) και ένα βιογραφικό (μέχρι 1200 χαρακτήρες).

Κάθε συγγραφέας θα έχει το thread με το όνομα του, μέσα στη σελίδα του Πρώτου Κεφαλαίου στο UrNovl και κάθε διήγημα θα ανεβαίνει μέσα σε αυτό το thread. O δημιουργός διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του πάνω σε κάθε διήγημα.

Στέλνοντας μία ιστορία αποδέχεστε ότι αυτή θα δημοσιευτεί online με την άδεια CC BY- ND (Αναφορά δημιουργού – όχι παράγωγα έργα) στο Urnovl. Αυτή η άδεια επιτρέπει την αναδιανομή, εμπορική και μη-εμπορική, με την απόδοση αναγνώρισης / credit σε εσάς.

Το Πρώτο Κεφάλαιο διατηρεί την δυνατότητα να συμπεριλάβει οποιοδήποτε ιστορία σε hardcopy συλλογές κ.α. με σκοπό την υποστήριξη των εξόδων της πλατφόρμας.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]


Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist