…και όσο αντέξεις: A Dream come true!

Written by on 6 Αυγούστου 2014

Πόσοι απο μας καθώς μεγαλώναμε είχαμε ένα όνειρο, γελοίο τις περισσότερες φορές, σε σχέση με την δουλειά που θα κάνουμε όταν μεγαλώσουμε?

Όλοι

Εμένα το όνειρο μου ήταν να διαβάζω βιβλία και να πληρώνομαι.

Η αγάπη μου για τα βιβλία ξεκίνησε απο το 20000 Λεύγες Κάτω απο την Θάλασσα του Ιούλιου Βερν. Κάποιος γνωστός μου το είχε δώσει όταν ήμουν εννιά χρονών και η απερίγραπτη και αβυσσαλέα φαντασία αυτού του συγγραφέα με πήρε μαζί του και κάθε ταξίδι του Ναυτίλος ήταν για μένα μια έξοδος απο την πραγματικότητα μου.

Τα επόμενα χρόνια διάβασα εκατοντάδες βιβλία, χανόμουν μέσα σε αυτά, χωρίς να δίνω σημασία σε ότι γινόταν γύρω μου, κάτι που το πλήρωσε ο μικρότερος αδερφός μου. Σε αυτό βοήθησε και η κινητή δημοτική βιβλιοθήκη της Καβάλας.

Ερχόταν κάθε δύο εβδομάδες στην αυλή του δημοτικού, ένα φορτηγάκι γεμάτο βιβλία, γεμάτο με τα νέα κεφάλαια στο δικό μου ταξίδι.

Κάποιος είπε κάποτε οτι αυτός που διαβάζει ζει χιλιάδες ζωές…

Καθώς τα χρόνια πέρασαν και εγω πλέον βρήκα μια μικρή ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις ασχολίες και την social life, αυτο που έμεινε ήταν το όνειρο. Και μέσα απο το site του Αλλοδαπού έγινε πραγματικότητα!

Πριν απο μερικές μέρες λοιπόν, ο Αλλοδαπός και η εκδοτική Anubis ξεκίνησαν την συνεργασία τους. Αυτοί θα μου στέλνουν βιβλία και εγω θα σας προσφέρω τις απόψεις μου. Το πρώτο βιβλίο είναι το Wool/Σιλο του Hugh Howey.

Φυσικά δεν με πληρώνουν για να διαβάσω, αλλά αν συλλογιστείς το σύνολο της αξίας των βιβλίων που θα μετατραπούν σε ουίσκι, το deal είναι ονειρικό!

Οπότε απο δω και πέρα να περιμένετε αύξηση των παρουσιάσεων βιβλίων, με πρώτο πρώτο φυσικά το Wool/Σιλό…

Ι’m out…



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist