Νέα Συνεργασία + Mamaya Month!

Written by on 14 Ιουνίου 2016

Ο Ιούνιος ξεκίνησε πάάάρα πολύ ωραία! Ακόμα ένας Εκδοτικός Οίκος συνεργάζεται μαζί μας για να δει τα βιβλία του να παίρνουν το special treatment από το Αλλοδαπό και το team του.

Η πρώτη δουλειά που θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα ήθελα να κάνω είναι να διαβάζω βιβλία και να με πληρώνουν. Μέχρι τώρα έχω φτάσει στο σημείο τουλάχιστον να μην πληρώνω (εκτός από τη καταραμένη στιγμή που θα μπω σε book bazzar).

H Mamaya Books είναι μια καινούρια εκδοτική που έχει ως στόχο να βγάζει λίγα βιβλία, αλλά που να αξίζουν.

Η αρχή έγινε με τα δύο μέρη του Δράκων (ΓέννησηΜεταμόρφωση) του Χρήστου Κασκαβέλη (ιδιοκτήτη της εκδοτικής) και ακολούθησαν διάφορα βιβλία.

Τα πέντε πρώτα βιβλία που έχω στα χέρια μου και θα σας τα παρουσιάσω είναι:


Στο Στόμα του Λύκου – Λάζαρος Αλεξάκης

Μοτοσυκλετιστικές ιστορίες καθημερινής τρέλας. Όλη η συσσωρευμένη “σοφία” ενός αναβάτη και όλες οι παλαβές ιστορίες που έζησε.

Πνέυματα (Μια ιστορία της Πικρής Στροφής) – Ευθυμία Δεσποτάκη

Το Ελληνικό fantasy πατάει δυνατά στα πόδια του με την Ε. Δεσποτάκη
να παρουσιάζει μια αυτοτελή ιστορία με καθαρά fantasy χαρακτηριστικά κλείνοντας το μάτι στην αρχαία Ελλάδα.

Το Αμόνι που Τραγουδά – Ανδρέας Μιχαηλίδης

[…]Είναι ένας άνθρωπος που ανακαλύπτει σχεδόν τυχαία τη δύναμη των ιστοριών και περπατά ανάμεσα σε δύο κόσμους για να τις κάνει κτήμα του. Είναι επίσης ένας φαντασιακός στοχασμός πάνω στη φύση των ιστοριών και του παραμυθά. Κατά μία έννοια, είναι ο δρόμος που οδηγεί τον λεγόμενο “ιδανικό ακροατή” να γίνει παραμυθάς κι ο ίδιος.





Ο Οδηγός του καλού κλέφτη – Κρις Γιούαν

Η αναγνωρισμένη παγκοσμίως δουλειά του Κρις Γιούαν είναι ένα young adult ανάγνωσμα που σε βάζει στο έξυπνο story telling του από το πρώτο κεφάλαιο.

Ο Ιούλιος λοιπόν θα είναι αφιερωμένος στα καλούδια της Mamaya και εκτός των παρουσιάσεων των περισσότερων από τα παραπάνω θα έχουμε μια συνέντευξη με τον Χ.Κασκαβέλη σχετικά με το Δράκων και τη Mamaya και μια κλήρωση έκπληξη!
So stay tuned!

Πόσες φορές πρέπει να σου πω να διαβάσεις το Δράκων;
Πάρε μια γεύση:



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist