Άποψη Νο11: Δυο ωραίες τριλογίες πείραν τον δρόμο για τις αίθουσες… Να ελπίζω ή να περιμένω τα νέα twilight???

Written by on 21 Νοεμβρίου 2012

Twilight is over. Yeahhhhhhhhhhh!!!.
Κάτσε… Γιατί yeah? 
Μιλάμε για ένα project με προδιαγραφές να αφήσει εποχή και το κατάντησαν ανέκδοτο. Τα τσακάλια λοιπόν στο χόλιγουδ, αφού κάνανε ακόμα ένα παρόμοιο, girl friendly κτλ βιβλίο, το Hunger Games, που μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα, αποφάσισαν να σαρώσουν όλα τα βιβλία. Την γνώμη μου για το Twilight Saga την είχα γράψει καιρό πριν εδώ. Οι κριτικές με δικαιώνουν  γιατί ένα βιβλίο με πολλές προοπτικές (η Χαραυγή) καταστράφηκε. Οπότε όχι yeah. Την κατάρα μου να έχεις Hollywood. Καταστρέφεις ταινίες που περιμένω για χρόνια ολόκληρα. δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το τραγικό DragonBall Evolution (?) και το Eragon.
Οπότε το ερώτημα που γενάτε είναι: Να ελπίζω ή να κρατώ όσο πιο μικρο καλάθι γίνεται. (Αν βαριέσαι να διαβάσεις το άρθρο η απάντηση είναι Μικρό Καλάθι). Τα βιβλία λοιπόν που μεταφέρονται είναι: Όμορφα πλάσματα & Θανάσιμα Εργαλεία!!!

                                                Θανάσιμα Εργαλεία

Για την τριλογία θανάσιμα εργαλεία είχαμε μιλήσει. Έρχεται λοιπόν η ανακοίνωση που λέει οτι μεταφέρεται και αυτή η εφηβική ιστορία δράσης και ερωτικού τριγώνου που συναρπάζει και την πιο ασυναίσθητη πέτρα. Με λίγα λόγια λοιπόν έχουμε την Claire που μαθαίνει για την ύπαρξη των Κυνηγών των Σκιών που ζουν παράλληλα με τον φυσιολογικό κόσμο και μας φυλάνε απο τα κακά πλάσματα. δαίμονες κτλ. Ok μέχρι εδώ. Παρακάτω έχουμε έρωτες και χίλιες δυο στερεοτυπικές εξελίξεις.
Έλα όμως που έχει posibilities…. Μιλάμε για Μισοάγγελους-Νίντζα, δαίμονες, βρικόλακες, λυκάνθρωπους. Απ’ όλα έχει ο μπαξές. Οπότε ας ελπίσουμε οτι τα εφέ θα είναι καλά, οι μάχες ωραίες και θα έχουμε μια ωραία τετραλογία (σιγά μην δεν κάνουν δύο ταινίες το τρίτο βιβλίο). 
Όταν όμως δεις τον πρωταγωνιστή δεν μπορείς να μην σκεφτείς οτι δεν ψάχνουν τον νέο Eduard… Οπότε Level of Hope 40%.
                                                           Τι θέλω παραπάνω? Αυτό:
                                      Όμορφα Πλάσματα

Εδώ όμως η σχέση των πρωταγωνιστών είναι βασική για την πλοκή της ιστορίας. Με λίγα λόγια, η Lena είναι μάγισσα. Σε λίγες μέρες θα πρέπει να επιλέξει αν θα γίνει “σκοτεινή” ή “φωτεινή”. Θα μετακομίσει σε μία επαρχιακή πόλη, στον θείο της, τoν ιδιότροπο Makon. Εκεί θα γνωρίσει τον Ίθαν και τα λοιπά και τα λοιπά.
Τα βιβλία ήταν καλά και οι ανατροπές απροσδόκητες. Το χτίσιμο των χαρακτήρων και τις απόμερης αμερικάνικης πόλης ικανοποιητική.  Άρα έχει και αυτό posibilities…
                                                Τι δεν θέλω? Μιάμιση ώρα να βλέπω αυτό:
                          Τι θέλω? darkilla, σκοτεινιά, θείο Macon και λίγο περισσότερο απο αυτό: 

                                                                Level of Hope 60%
Άρα καταλήγουμε στο κράτα μικρο καλάθι γιατί θα ξενερώσουμε μαζικός μου φαίνεται. Ακούω απόψεις…



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist