Ανακοίνωση: Νέο Μέλος στον Αλλοδαπό. Alisa Bulat (Όχι δεν κάνω πλάκα γυναίκα είναι)

Written by on 6 Ιουνίου 2013

Όπως βλέπεις αριστερά αυτή είναι μια πραγματική φωτογραφία paparazzi που με έπιασε με την κοπέλα μου σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής!!!

Κάπως έτσι δεν τα λένε και στις ειδήσεις του Star?

Το νόημα είναι οτι κάπως έτσι ξεκίνησα να λέω στην Alisa που γνώρισα μέσω μίας φίλης στην Κομοτηνή και αποδείχθηκε οτι θα έβρισκα στο πρόσωπο της το καινούριο μέλος του Αλλοδαπού.

Τι πρόσεξα εγώ? Όμορφη και έξυπνη με ευαισθησίες και ωραία γραφή που θα εξελιχθεί με τον χρόνο, ήρθε για να βάλει μία γυναικεία πινελιά στον Αλλοδαπό που μύριζε εργένης απο μακριά.

Έλενα εσύ δεν πιάνεσαι. Ένα άρθρο για τους Tool εδώ και ένα χρόνο περιμένω.

Η ίδια αυτοπαρουσιάζεται:

Πάνω στο άνθος της ηλικίας μου και σαν παιδί και εγώ προβληματίζομαι ρε παιδί μου! Αλίσα με λένε και είμαι μια 20χρονη wanna be κοινωνική λειτουργός με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Αποφάσισα να αποτυπώσω σε ηλεκτρονικό χαρτί τις “φιλοσοφίες” μου και ευελπιστώ να με ανεχτείτε και να με ακολουθήσετε μοιράζοντας τις δικές σας!




Μεταξύ μας πιστεύω το χρειαζόμαστε το woman touch. Ελπίζω οταν πάρει θάρος να ελευθερωθεί και να γράφεί σε όλες τις στήλες. Τώρα για να δεις το προφίλ των μελών του Αλλοδαπού αλλά και τον λόγο που ονομάζεται έτσι, πάτα εδώ
Τώρα αν βρίσκεσαι εκεί έξω και λες οτι θα ήθελες να μπεις στην παρέα του Αλλοδαπού. Dont be afraid. Στείλε ένα mail στο shambar_618@yahoo.gr 



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist