Γνωρίστε τους Godsmack με το 1000hp

Written by on 10 Αυγούστου 2014

Είμαστε στα μέσα Αυγούστου και μεγάλα συγκροτήματα κυκλοφορούν τις νέες δουλειές τους. Οι Judas Priest με το 17ο δίσκο τους Redeemer of Souls, το οποίο ήταν ένας δίσκος που χωρίς πολλούς πολλούς πειραματισμούς μας έδωσε αγνό Heavy Metal.

Οι Godsmack δεν φτάνουν φυσικά το μέγεθος των Judas Priest, ούτε είναι ένα συγκρότημα που δεν πειραματίζεται. Μπορεί να μην είναι ένα συγκρότημα που χαίρει ευρείας αποδοχής στην Ελλάδα, αλλά όσοι ψάχνονται με πειραματικά heavy metal, metallcore, alternative συγκροτήματα τους ξέρουν και τους ακούνε.

Εγώ τους έμαθα πρόσφατα και οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πολύ καλές.

Οι Godsmack δημιουργήθηκαν στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ το 1995. Έκαναν ένα demo και εμφανιζόταν σε bar της Βοστώνης. Το μπαμ έγινε με τον δίσκο “Awake” το 2001. Ο δίσκος τους καταξίωσε, τους ανέβασε στις κορυφές το charts και δημιούργησε ένα πιστό κοινό που τους ακολουθούσαν στα τρομερά live τους.

Φέτος κυκλοφόρησαν τον 6ο δίσκο τους το οποίο περιέχει μερικά πολύ ωραία κομμάτια, πιστά στο ύφος τους και αντάξια όσον έχουν προσφέρει μέχρι τώρα.

Ο δίσκος 1000hp ξεκινά με το ομώνυμο τραγούδι, που παρότι το μληνυμα θυμίζει… Tinecious D(!), είναι ένα τραγούδι πορωτικό και γεμάτο ενέργεια.

Ο δίσκος έχει 10 τραγούδια απο τα οποία ξεχωρίζουν τα Generation Day, Locked & Loaded και το
I Don’t Belong. Καλύτερο κομμάτι του δίσκου και ίσως ένα απο τα καλύτερα που έχουν γράψει ποτέ είναι το Something Different.

Ακούστε ολόκληρο τον δίσκο



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist