…και οσο αντέξεις: Αντι Διδακτορικού (Ναι καλό ελληνικό stand up)

Written by on 26 Απριλίου 2014

Η αναζήτηση καλού stand-up στην Ελλάδα είναι ένα σπορ με πολλές απογοητεύσεις. Το ίντερνετ σου προσφέρει επιλογές αλλά πολλές απο αυτές είναι επιεικώς για τα μπάζα. Jeremy, Κοντοπίδης Nightpower μέτριοι ως άθλιοι. Mikieus (δεν κάνει ακριβώς stand up αλλά το κάνει και αυτό) Σίλας, Φισφής και λοιποί ξεχωρίζουν και είναι ένας μικρός αριθμός αυτών που αξίζει να βλέπεις. Για αυτό όταν ανακαλύπτεις κάποιον καινούριο αξίζει να τον προωθείς.

Για να καταλάβεις, αγαπημένος μου stand-up comedian είναι ο fluffy Gabriel Iglesias. Δηλαδή οι απαιτήσεις είναι υψηλές.

Ο κωμικός που μου τράβηξε το ενδιαφέρον είναι ο Δημήτρης Δημόπουλος, ένας ψηλός καραφλός τύπος, με χαρακτηριστικό λουκ και την εκπομπή Αντι Διδακτορικού η οποία είναι πραγματικά αστεία. Στην ουσία δεν είναι ακόμα εκπομπή, είναι η παράσταση του κομμένη σε μικρά βίντεο την οποία μπορείς να την απολαύσεις μέσα απο το Comedy Lab.

Ο ίδιος έχει επίσης ενα πολύ ενδιαφέρον blog και επίσης ένα πολύ αστείο twitter account. Στο blog του περιγράφει τον εαυτό του ως εξής:

Γεννήθηκα το 1976 στον Πειραιά. Σπούδασα για να γίνω χρήσιμος στην κοινωνία στη δραματική σχολή Ίασμος και στα ΤΕΙ τουριστικών επιχειρήσεων Αθήνας. Κάπου ενδιάμεσα έκανα και αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά και ρώσικα. Αν και φιλομαθής, ακόμα δεν έχω μάθει να οδηγώ! Αυτή την περίοδο μπορώ και ζω από το θέατρο, το σταντ-απ και τις μεταγλωττίσεις. Καλά είναι!

Παρακολουθήστε την εκπομπή του και τα ξαναλέμε, οταν και αν βρω κανέναν ακόμα αστείο. Αν έχετε καμιά πρόταση δώστε link στα σχόλια…



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist