…και όσο αντέξεις: Ο Bill Burr είναι φανταστικά νευριασμένος και ενοχλητικός!

Written by on 25 Νοεμβρίου 2014

Τρελαίνομαι να βρίσκω νέους κωμικούς. Έχω γράψει για μερικούς απο αυτούς. Τους βλέπω όσο πιο συχνά μπορώ και τα αποφθέγματα τους είναι αυτά που απομνημονεύω και τα πετάω σε κάθε πιθανή στιγμή για να το παίζω έξυπνος.

Το θέμα είναι οτι το stand up είναι για μένα απο τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Οι κωμικοί αυτοί δεν είναι ηθοποιοί, είναι τύποι που έχουν την εξής δουλειά: να σου λένε την άποψη τους επι μία ώρα ασταμάτητα, να σε κάνουν να γελάσεις αλλά και να σκεφτείς. Ο καθένας έχει το προσωπείο του. O Louis CK είναι ο κακιασμένος 45άρης που δεν μπορεί να πηδήξει, ο Gabriel Iglesias o fluffy μεξικανός… Ο Bill Burr είναι ενοχλητικός και συνέχεια εξοργισμένος. Με όλους, με τα πάντα, με το κράτος και την γκόμενα του. Αγαπάει μόνο το σκύλο του.

Είναι ξεκαρδιστικός και απλά τον λατρεύω!

Αν και έχει πάνω απο 20 χρόνια ενεργός εγώ τον έμαθα πριν μερικές μέρες μέσα απο το special του Let it Go του 2010.

Ο Bill Burr, όπως όλοι οι κωμικοί συχαίνονται το political correct (όπως και εγώ). Θα μιλήσει γα όλους και όλα, θα αναφέρει πασίγνωστους σταρ και πολιτικούς και θα θίξει θέματα που τουλάχιστον στην Αμερική είναι επικίνδυνα για την καριέρα σου.

Ο ίδιος όπως λέει όμως δεν θέλει να έχει κανέναν πάνω απο το κεφάλι του, δεν έχει κάποια εκπομπή στην τηλεόραση (ακόμα) και έχει παίξει μερικούς β ρόλους, με πιο πρόσφατη την εμφάνιση του σε δυο επεισόδια του Breaking Bad.

Στα special του θα δείτε να μιλάει συχνά για όσα τον εκνευρίζουν, για την σχέση του με την κοπέλα του και μετέπειτα γυναίκα του αλλά και τον σκύλο του. Κάθε Δευτέρα ανεβάζει στο site του podcast μιας ώρας περίπου (check εδώ) και ετοιμάζει ένα animation με τίτλο: F is for Family για το Netflix.

Πάρε μια ιδέα και ανακάλυψε το πόσο φοβερό χιούμορ έχει αυτός ο performer

Ανακάλυψε τους υπόλοιπους stand up comedians που έχω ξεχωρίσει



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist