…και όσο αντέξεις: Πέντε spin off που θέλω να δω!

Written by on 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πριν μερικές μέρες έμαθα οτι οι δημιουργοί του Breaking Bad ανακοίνωσαν οτι θα δημιουργηθεί στο μέλλον, spin-off σειρά με πρωταγωνιστή, τον πολύ αγαπητό στο κοινό, Saul Goodman. 

Ο Saul είναι ένας χαρακτηριστικός, καλογραμμένος β΄ ρόλος που ξεχωρίζει γιατί ο στόχος του είναι να σπάει τη ροή, να δίνει χιούμορ, και αν ο ηθοποιός τον παίζει με επιτυχία, γίνετε πιο αγαπητός και απο τον πρωταγωνιστή.   
Με την ανακοίνωση του Better Call Saul, μου ήρθαν ακόμα 5 πιθανά spin-off που θα ήθελα να δω…
Κάντε μια βουτιά στο δημιουργικό μυαλό μου…

Οι χαρακτήρες που ακολουθούν είναι συχνά αντι-ήρωες, είναι τα άτομα που συνέχεια νικάει ο πρωταγωνιστής, ή απλά με τον ιδιαίτερο τρόπο τους σπάνε τον ρυθμό και χαρίζουν στιγμές γέλιου, γαματοσύνης και επικότητας.

Το παρακάτω αφιέρωμα είναι ένα αφιέρωμα στους επικούς β΄ χαρακτήρες…

Ακολουθούν spoiler…

Masuka (Dexter)

O Masuka (C.S. Lee) είναι ο συνάδελφος του Dexter στο εγκληματολογικό τμήμα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών του Μαιάμι. Όσο ο
Dexter αναλαμβάνει την ανάλυση της διασποράς του αίματος στη σκηνή, ο Masuka θα ελέγξει για όλα τα υπόλοιπα, DNA, αποτυπώματα
και τα λοιπά.

Τα συχνά σεξουαλικά του σχόλια, το εκπληκτικό τατουάζ στη πλάτη, το οτι ξέρει όλα τα στριπτιτζάδικα της πόλης, τον κάνουν μοναδικό και
συγχρόνως αστείο με έναν, σχετικά, “αντρικό” τρόπο.

Στα συν του θα βάλω, το ανωμαλιάρικο γέλιο του που έρχεται πάντα μετά απο κάποιο βρώμικο αστείο. Ο Masuka είναι ο τύπος στη παρέα που
όλοι λατρεύουμε να μισούμε. Ο τύπος που θα σε πάει πρώτη φορά στο κωλόμπαρο και συγχρόνως θα σου λέει τι φαντασιώσεις έχει με την αδερφή σου.

Σε μερικές εβδομάδες το Dexter θα τελειώσει. Ώρα να έρθει η νέα σειρά του καναλιού με τίτλο: Masuka (προφανώς).

Glen (The Walking Dead)

Στον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο του Walking Dead ο πιο badass χαρακτήρας, είναι αυτός του Glen. Θέλεις, η nerd-ικη φάτσα του? Ότι είναι απλά ένας πρώην πιτσαδόρος, ή ότι δεν κωλώνει σε τίποτα?
Μου αρέσει πολύ το ασιατικό μουτράκι του και είχα μεγάλες βλέψεις από αυτόν. Λίγο μας έπριξε με τα γκομενικά του προς το τέλος, αλλά ακόμα και ότι έριξε γκόμενα, τον κάνει ακόμα πιο badass. Ας όψεται λοιπόν.

Όπως και να έχει, Ο Glen είναι αυτός που θα χωθεί, στην πιο χάλια κατάσταση και θα βγει κάνοντας το αδύνατο και το unexpected.

Χάνετε πίσω από τα γκομενικά του Rick, τον Governor και τους λοιπούς αλλά ακόμα είναι μαζί με Daryl και Michonne οι ελπίδες για να δούμε μια καλή συνέχεια.

Επειδή όμως δύσκολα θα γίνει αυτό, προτείνω ένα spin-off με Glen πρωταγωνιστή και δίπλα του Daryl με βαλλίστρα και Michonne με katana να σφάζουν ασταμάτητα. Η χημεία μεταξύ τους θα είναι εκπληκτική και η αδρεναλίνη θα ρέει ασταμάτητη.

Χωρίς ούτε γκόμενες, ούτε κλάψα, τίποτα. Η παρέα τους θα πηγαίνει από περιπέτεια σε περιπέτεια, μέχρι τον 18ο κύκλο (ότι πουλάει δεν σταματάει).

Τίτλος: The Running Dead

Runkle (Californication)

Ο ατζέντης που όλοι θα θέλαμε να έχουμε φίλο. Φιλότιμος, εργατικός, ικανός και σωστός φίλος. Κάνει τα πάντα για να κλείσει μια δουλειά, στον σκληρό
κόσμο του Hollywood αλλά αυτό που τον καταστρέφει και χαρίζει άφθονες στιγμές γέλιου σε εμάς, είναι πάμπολλες γκάφες του.

Θες το video που κυκλοφόρησε με αυτόν να την αυνανίζεται(πράγμα που οδήγησε στην απόλυση του)? Θες η σχέση με την γραμματέα του? Η δήλωση οτι
είναι gay για να πιάσει καλό πελάτη? Κάθε απόφαση του Runkle(Evan Handler) είναι μια δυνητική ξεκαρδιστική κατάσταση.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει για την περιπετειώδεις σχέση του με την Marcy, γνωστή και ως μαστουρωμένη Στρουμφίτα. Η σχέση τους έχει μίσος και πάθος, ολιγόλεπτο πάντα σεξ, ένα χωρισμό και δυο γάμους, ένα παιδί, έναν παραγωγό με μεγάλο “πράμα”.

Οτι ακουμπάει ο Runkle μετατρέπετε σε ξεκαρδιστική και άβολη κατάσταση. Μπορεί ο Moody να είναι ο σταρ, αυτός που θα έχει της πολλές γυναίκες, αυτός που θες να γίνει όταν μεγαλώσεις και αφήσεις την δουλειά σου για να ζήσεις μεσα στη rockabillia…

Αλλά ο Runkle είναι αυτός που έδωσε στο Californication την ουσία της παλαβής ζωής του L.A.

Έχει παίξει σε τσόντα λέμε…

Η σειρά του θα ονομάζετε δίκαια: The Masturbating Agent

Luis Litt (Suits)

Σε μια σειρά που έχουμε για πρωταγωνιστικό δίδυμο δύο δικηγόρους που ο καθένας με τον τρόπο τους θα νικήσουν τους αντιπάλους τους, πάντα όμως με απαράμιλλο στυλ, ανωτερότητα και ικανότητα, η ποντικίσια μούρη του καρπαζοεισπράκτορα Litt δύσκολα θα μπορούσε να αγαπηθεί απο το κοινό.

Έλα όμως που η ερμηνεία και ο τρόπος που νιώθει τον ρόλο του ο Rick Hoffman, άλλαξε τα δεδομένα και ανάγκασε τους σεναριογράφους να αναπτύξουν κι άλλο τον χαρακτήρα να του δώσουν όλο και παραπάνω χρόνο συμμετοχής.

Ο Luis Litt είναι ένας ιδιότροπος χαρακτήρας, που αγαπάει σαν τρελός την δουλειά του, είναι απίστευτα καλός σε αυτήν (δικηγόρος ειδικευμένος στα οικονομικά) και οι φιλοδοξίες του φτάνουν ουρανό.

Δεν θα διστάσει να δώσει πισώπλατα μαχαιρώματα, δεν θα διστάσει να προδώσει, αλλά εκτιμάει την ικανότητα και αυτούς που τον βοηθάνε. Θα ξεπληρώσει άμεσα το χρέος του σε εσένα γιατί όπως ο ίδιος δηλώνει: Είναι Λάννιστερ!!!

Θα τον δεις να πηγαίνει όπερα, να αγαπάει άρρωστα το κάθε τι εκλεπτυσμένο και να πηγαίνει σε λασπόλουτρα για την επιδερμίδα του.

Την ίδια στιγμή λοιπόν, που θα προδώσει τον αγαπημένο απο το κοινό Specter, την ίδια ώρα που θα τα χώνει στους εκπαιδευόμενους δικηγόρους, την ίδια ώρα σαν παιδάκι ψάχνει την αποδοχή απο τον μεγάλο αδερφό (Specter) και τη μαμά (Jessika Pearson)

Ναι όσο πάει, ο λαός καταλαβαίνει οτι το πραγματικό αστέρι αυτής της εκπληκτικής σειράς είναι ο Luis και η δικιά του σειρά, αφού το όνομα Suits δείχνει την κλάση του Specter, για αυτόν θα ονομάζετε Mud Baths.

Ήδη τον βλέπω σε κάθε επεισόδια να λογομαχεί με, δικηγόρους, δικαστές και εισαγγελείς φορώντας μόνο ένα στρώμα λάσπης. Epic!

Crowly (Supernatural)

Ο Crowly πρωτοεμφανίστηκε σαν δαίμονας του σταυροδρομίου. Ο εκάστοτε άνθρωπος θα ζητούσε μια οποιαδήποτε ευχή και ο κλασσάτος “πλασιέ” Crowly, με αντάλλαγμα την ψυχή του ανθρώπου πρόσφερε αυτό που ήθελε… με όλη του την ψυχή). Το deal έκλεινε με ένα ωραίο freanch kiss και ο δαίμονας επέστρεφε μετά απο δέκα χρόνια για να εισπράξει το υπέρτατο τίμημα.

Ο Crowly(Mark Sheppard) θα ήταν τόσο καλός στον ρόλο του που σιγά σιγά τον επανέφεραν, αυτή τη φορά ως το νέο αφεντικό τη Κόλασης. Ο Crowly δεν ψάχνει για κάποια Αποκάλυψη ή ένα βαθύτερο νόημα στα πράγματα. Ξέρει οτι τα πάντα είναι μπίζνες και το εκμεταλέυετε για τις συμφωνίες που κάνει με τους αγγέλους.

Ο Crowly παραμένει πάντα ένας χαρισματικός πωλητής. Η κλάση του ξεχειλίζει και ο τρόπος του είναι αυτό που θα έλεγα απόλυτα ανώτερος. Η ειρωνία δεν σταματάει σε κανένα σημείο,

Εσύ λοιπόν φαν του Supernatural, φαντάσου ένα spin-off με τον Crowly μαζί με τον Castiel στη γη, χωρίς δυνάμεις , να προσπαθούν να προσαρμοστούν, στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Σου ακούγετε βαρετό? Κάπου στο 5ο επεισόδιο το νέο αφεντικό της Κόλασης και του Παραδείσου έρχονται σε αντιπαράθεση και ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινάει, με τους μόνους που θα μπορέσουν να δώσουν την λύση να είναι οCastiel kai o Crowly!!!

Ακόμα δεν ψήθηκες? Φαντάσου φινάλε πρώτης season με την εμφάνιση του (spoiler) Sam ως αφεντικού της Κόλασης και του Dean ως του νέου αρχηγού των Αγγέλων…
Χαμός σου λέω…

Όνομα σειράς: Natural…

Πες μας και εσύ τους β΄ ρόλους που ξεχώρισες και πρότεινε μας τo δικό σου spin-off…



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist