…και όσο αντέξεις: Horrorant Film Festivals: Fright Nights (Έρχεται το 2014 το μεγαλύτερο Ελληνικό Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου)

Written by on 2 Αυγούστου 2013

Στην Ελλάδα τα μεγάλα κινηματογραφικά events δεν είναι και πολλά. Λίγα φεστιβάλ, ακόμα πιο λίγα με διεθνή κύρος. Σίγουρα δεν περιμένεις και πολλά απο τους ελάχιστους δημιουργούς, αλλά μένοντας στη Δράμα, η οποία έχει το μεγαλύτερο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, ξέρω οτι δημιουργεί υπάρχουν, διάθεση υπάρχει, κρατική βοήθεια όχι, το ίδιο και οργάνωση.

Όταν λοιπόν βλέπεις νέες προσπάθειες στη δημιουργία αλλά και την οργάνωση φεστιβάλ πρέπει να υποστηρίζεις με τα μπούνια.

Το πρώτο φεστιβάλ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη, ταινιών τρόμου που θα διεξαχθεί σε δύο πόλεις της χώρας μας, έρχεται το 2014!

Ελπίζω όλοι να έχετε τσεκάρει το Filmboy, την σελίδα που φαν του κινηματογράφου και της τηλεόρασης γράφουν, κρίνουν, προτείνουν και κάνουν τον χαβαλέ τους (και εγώ ανάμεσα τους). Το Filmboy λοιπόν που έχει επεκτείνει την δραστηριότητα του με την δημιουργία του Ηorrorant, της σελίδας που ασχολείται αποκλειστικά με τον τρόμο, αλλά και την δημιουργία της Filmboy Pictures εταιρείας διανομής ταινιών, ανακοίνωσε πρόσφατα την δημιουργία του:

  Horrorant Film Festivals: Fright Nights.

Οι ίδιοι γράφουν στην ανακοίνωση:
Το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ είναι το πρώτο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου στην Ευρώπη που θα διεξάγεται κάθε χρόνο σε 2 πόλεις, και θα έχει την εγγύηση μιας κινηματογραφικής εταιρείας διανομής ταινιών τρόμου, τη FilmBoy Pictures.

Αυτό εξασφαλίζει την παρουσία σημαντικών νέων ταινιών στο πρόγραμμά του, την αίγλη ενός κινηματογραφικού φεστιβάλ από διανομείς (αλλά και fans πρωτίστως), και την παρουσία των διανομέων της χώρας και ελπίζουμε, άλλων χωρών της Ευρώπης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει νέες ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους από Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, αλλά θα ρίξουμε και μια κλεφτή ματιά στον παλιό κινηματογράφο τρόμου που σημάδεψε την ιστορία του.

Με την αγνή αγάπη μας προς τον κινηματογράφο τρόμου και χάρη στην εμπειρία της ενασχόλησής μας με τη διανομή ταινιών, σκοπός μας είναι να προβάλουμε ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί στις αγορές, ταινίες που θα απασχολήσουν τους σινεφίλ στο μέλλον και ελπίζουμε μερικές από αυτές να βρουν διανομή στην Ελλάδα από τη FilmBoy Pictures ή από άλλους διανομείς.

Και επειδή όλοι εδώ σκεφτόμαστε πάντα μεγάλα πράγματα, στόχος του φεστιβάλ είναι να καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα και σημαντικότερα horror festival στην Ευρώπη.

Αν λοιπόν είστε νέοι δημιουργοί ή έχετε ένα φίλο που ασχολείται, μπορείτε να δηλώσετε υποψηφιότητα για το διαγωνιστικό κομμάτι και να μάθετε λεπτομέρειες απο εδώ



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist