…και όσο αντέξεις: Winter is cumming! Ιντερνετική τσοντο-σειρά για το GoT.

Written by on 11 Νοεμβρίου 2013

Νομίζω οτι απλά έπρεπε. Ήταν κάτι που αν και δεν ειπώθηκε, όλος ο κόσμος κρυφά το είχε ζητήσει. Δεν ήξερε απο ποιόν. Δεν είχε αποδέκτη η κρυφή, βρώμικη και αρρωστημένη ευχή του, αλλά εκείνο το βράδυ όταν είδε το αστέρι να πέφτει είπε: Δεν μου φτάνει η τσόντα που υπάρχει στο Game of Thrones, θέλω παραπάνω. Σε παρακαλώ σύμπαν.

Το σύμπαν δεν ξέρω αν το άκουσε αλλά η τσοντοσελίδα Woodrocket.com άκουσε τη μαζική αυτή ευχή και έκανε την δωρεάν ιντερνετική τσοντο-σειρά με τίτλο Game of Bones. 
Τι να πεις? Είναι συνάμα ιδιοφυές και τραγικό. Οτι θα είχαμε και τσοντο-σειρές δεν το περίμενα. Αντε ταινίες καλά. 
Σίγουρα όλοι μας μια φορά φωνάξαμε “Αντε γαμήσου Τζόφρι”. Πλέον μπορείς να το δεις να γίνεται πραγματικότητα, αφού ο Βασιλιάς Τζόφρι έγινε… Βασίλισσα!
Όχι δεν είναι γκέυ. Οι παραγωγοί αποφάσισαν να κάνουν τον Τζόφρι γυναίκα, και έτσι ελπίζω μια μέρα να την πηδήξει κάποιος σε ένα κλουβί, όσο την μαστιγώνει ο Τύριον (ναι έβαλαν και νάνο να παίξει τον Τύριον).
Ακόμα δεν έχω δει κάποιο επεισόδιο (τονίζω το ακόμα) οπότε δεν ξέρω αν ακολουθούν και την ιστορία. Το ελπίζω πάντως. Αν το κάνουν θα είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή απο το Μπρούσκο ας πούμε.

Σημαντικό. Ο Σιδερένιος θρόνος που αποτελείτε απο σπαθιά στην σειρά, πλέον αποτελείτε απο μαύρους δονητές, πάνω στον οποίο η Τζόφρι αναπαύετε και κυβερνάει τον λαό της.

Ορίστε και το teaser της σειράς (χωρίς επικίνδυνες εικόνες). Να περιμένεται update και review όταν την “τελειώσω” (ωπ λογοπαίγνιο?).



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist