Βραδινές εκπλήξεις: Η πρώτη επαφή με τα Υaoi…

Written by on 31 Μαΐου 2013

Αυτό το κείμενο είναι αληθινή ιστορία που έζησα πριν περίπου ένα χρόνο (2012). Θέλει χιούμορ και ενσυναίσθηση για να νιώσεις τον τρόμο που ένιωσα εκείνο το βράδυ και ελπίζω να τον μοιραστείς μαζί μου.

Ως φαν των άνιμε/μανγκα έκανα το research μου για να βρω καινούρια, ωραία και με συναρπαστικές ιστορίες manga για να λέω και εγώ ότι είμαι ψαγμένος…

Σε αυτό με βοήθησε το tablet. Λειτουργώντας ως άριστος e-reader και με την κατάλληλη εφαρμογή ώστε να κατεβάζω και να διαβάζω manga όλων των ειδών με βοήθησε και έκανε την ζωή μου πιο εύκολη.

Επειδή είναι όπως είπαμε βολικό, είχε όλα τα manga χωρισμένα σε είδη: Supernatural, magic, comedy horror κτλ. Κατεβαίνοντας λοιπόν και ψάχνοντας βλέπω ένα είδος με το ιαπωνικό όνομα Yaoi. Εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η φρίκη…

Βλέπω διάφορους τίτλους και όλοι στα ιαπωνικά, τίποτα δεν τραβάει το μάτι μου και ακόμα δεν έχω καταλάβει που βρίσκομαι. Ξαφνικά και όχι πολύ κάτω βλέπω τον τίτλο Crimson Spell. “Χμ για να δούμε λέω και μπαίνω στην σύνοψη. Το εξώφυλλο ήταν η παραπάνω εικόνα. Ένας τυπάς με ωραίο κόκκινο ξίφος και η γκόμενα με τα ασημένια μαλλιά. Κάτι δαίμονες θα έχει διαβάζω “Εδώ είμαστε αναφωνώ”, ξαπλώνω στο κρεβάτι (βλέπεις με το tablet μπορείς να διαβάσεις παντού) και ξεκινάω το πρώτο τεύχος.

Οι δαίμονες επιτίθενται στο βασίλειο και δεν μπορούν να τους αποκρούσουν.
Ο νεαρός πρίγκιπας πιάνει το καταραμένο σπαθί, την μόνη ελπίδα για να νικήσει το βασίλειο και να προστατέψει τους ανθρώπους του.
Η κατάρα του σπαθιού είναι τρομερή! Ο πρίγκιπας κάθε βράδυ μετατρέπεται σε δαίμονα και είναι κίνδυνος για όλους. Φεύγει λοιπόν απο το βασίλειο για να ψάξει την λύση.
Μετά από μέρες βρίσκει ένα σπίτι, μπαίνει μέσα και βλέπει πολλά βιβλία με ξόρκια και πολύτιμα αντικείμενα. Εμφανίζεται και αυτή η γκόμενα που είναι αυτή που έχει το μαγαζί.
Της εξηγεί τι παίζει και αυτή συμφωνεί να τον βοηθήσει. Αυτός δείχνει το μυστηριώδες σπαθί πράγμα που δείνει ένα  έξτρα κίνητρο στην τύπισσα. “Λες να θέλει να το βουτήξει “ λέω απο μέσα μου!!! “Βρήκα διαμαντάκι!!!” 
The horror is about to begin… Η γκόμενα κάτι έχει στο μυαλό της. Πάει στην κρεβατοκάμαρα και σπάει τις μαγικές αλυσίδες που συγκρατούσαν τον τυπά απο το να μεταμορφωθεί  Ο δαίμονας ελεύθερος πια επιτίθεται στην γκόμενα.
Τον δένει με ένα spell και σκέφτεται τι να κάνει. Φαίνεται να βρίσκει την λύση. Πρέπει να του δώσει την μαγική ενέργεια της! Μα πως; Πρέπει να τον πηδήξει αποφαίνεται!! “Yeah!!!” αναφωνώ και την βλέπω να βγάζει τα ρούχα της…
Oh Holy Fucking Piece Of Shit!!! κάτω από τα ρούχα και αντί για το βυζί που περίμενα να δω…. η γκόμενα είναι άντρας!!!!!!!!!!! 
What the Fuck και 3 OMG!!! Τον καρφώνει κανονικά!!! Τώρα απλά φαντάσου με να είμαι στο κρεβάτι στο σκοτάδι και να βλέπω αυτό το πράγμα…
Αφού τον σκίσει κανονικότατα και ο δαίμονας γουστάρει ο τύπος ηρεμεί και βρίσκει τον τρόπο για να ελέγξει την κατάρα. Θα τον τρώει κάθε βράδυ!!! Οι δυο τους μετά από αυτό ξεκίνησαν να βρουν την θεραπεία για να σπάσει η κατάρα.

Όπως καταλαβαίνεται μετα την ξαφνική έκπληξη, δεν συνέχισα αυτό το manga. Ένιωσα για λίγο βρώμικος λες και ήμουν εκεί μαζί τους, έκλεισα το tablet, κουλουριάστικα σε βρεφική στάση και κοιμήθηκα με λυγμούς.

Έμαθα όμως κάτι μετά απο αυτό το συμβάν: Yaoi σημαίνει Boys Love και είναι από τα είδη που έχουν πολύ πέραση στην Ιαπωνία και το εξωτερικό ανάμεσα στα κορίτσια!!! Υπάρχει και το αντίστοιχο Yuri που σημαίνει Girls Love.

Για όποιον μερακλή ή μερακλού θέλει να του ρίξει μια ματιά, εδώ.

Tagged as


Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist