Dub Pistols Soundsystem @ Μαύρη Τρύπα (Θεσσαλονίκη) ~ 18/12/2015

Written by on 21 Δεκεμβρίου 2015

Από την πρώτη στιγμή που τους γνώρισα, οι Dub Pistols έγιναν ένα από τα σχήματα που ήθελα να δω από κοντά πάση θυσία.

Οι Dub Pistols είναι ένα συγκρότημα με dub πυρήνα, αλλά και πολλές επιρροές που κάνουν κάθε τραγούδι τους μοναδικό! Είναι εκπρόσωπος της βρετανικής σκηνής με τα όλα του και οι μουσικές τους βρίσκονται υπερβολικά συχνά στα The Box που ετοιμάζω για το Monkey Radio
Μετά από πολλές ευκαιρίες  που χάθηκαν, το Soundsystem σχήμα των Dub Pistols με τον Rodney P εμφανίστηκε σε ένα εκρηκτικό πάρτι στη Μαύρη Τρύπα.

Ο Barry Ashworth, η ψυχή των Dub Pistols, και ο ράπερ Rodney P, που εδώ και μερικά χρόνια είναι βασικός συνεργάτης του συγκροτήματος, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για χορό. 


Και το καλυτερο για το τελος!-Ganja- (feat Rodney-P)Dub pistols soundsystemMavri Trypa-18/12/2015
Δημοσιεύτηκε από Antonis Rudeboy στις Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Μιλάμε για μια τεράστια γκάμα ήχων με βάση το γρήγορο beat και τα βαριά μπάσα. Ενδιάμεσα λάτιν ρυθμοί, σκα, dub και DnB. 
Το δίδυμο είναι φτιαγμένο για να δουλεύει μαζί. Ο Ashworth είναι ένας πολύ προσιτός τύπος. Φαίνεται από το πως καθόταν στα decks, αλλά και το πόσο φυσικά ανακατεύτηκε με τον κόσμο, στο ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί, όταν τη θέση του πήραν οι Dub Alliance. 
Από την άλλη ο Rodney P λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη. Με ακατάπαυστο πάθος και ένταση έδινε τον ρυθμό καθώς κερνούσε σφηνάκια Chivas τον κόσμο γύρω του. Ο άνθρωπος είναι ένας από τους πρωτεργάτες του Βρεταννικού Hip Hop και φαίνεται…

Κάπου εδώ θα πρέπει να αναφέρω και τον Lorrd. Ήξερα γιατί ήταν ικανός, τον έχω ξαναδεί εξάλλου με τους Moriginal στο Orfun Fest και σε δικό του Dj set στο Μικρού Μήκους. Το παλικάρι είναι, εκτός από drummer στο Κακό Συναπάντημα, καταπληκτικός στο σκρατσάρισμα και στο digi percussion. 
Η ικανότητα του νομίζω γίνεται όλο και μεγαλύτερη και ο χαρακτήρας που έδωσε στο live ήταν μοναδικός. Τσεκάρετε τον στην πρώτη ευκαιρία. 
Μαζί του στη σκηνή της Μαύρης Τρύπας, οι Dub Alliance. H τριάδα έχει προχωρήσει πολύ από τότε που άρχισε να σχηματίζεται και τους βοηθάει πολύ η συνεχής παρουσία τους σε μεγάλα live για την Θεσσαλονίκη. 
Πρόσφατα παρουσίασαν το πρώτο τους EP που μπορείτε να ακούσετε στο youtube και να το προμηθευτείτε στα live τους. 



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist