Ιδού ο νέος Joker!!

Written by on 22 Σεπτεμβρίου 2018

Για αρκετό διάστημα ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Όμως έγινε το deal, ο Joaquin Phoenix θα είναι ο νέος Joker και η DC μπαίνει για τα καλά στο multiverse με το franchise να συνεχίζει και τα Aquaman/Shazam να έρχονται τους επόμενους μήνες αλλά και διάφορες stand alone να είναι στο στάδιο του pre-production.

Όσο όμως και να ξύνουμε το κεφάλι μας με τις επιλογές της εταιρείας, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι όλα όσα ακούγονται γύρω από την ταινία μας προδιαθέτουν για κάτι φοβερό.

Ο Phoenix είναι ένας ηθοποιός που ξέρει να παίζει σκοτεινούς χαρακτήρες και είναι ιδανικός για να ενσαρκώσει έναν χαρακτήρα που σιγά σιγά πέφτει στην παράνοια.

Ο Joker, όπως μας έδειξε το Dark Knight περίτρανα δεν χρειάζεται origin story. Αλλά αν είναι να γίνει, ένας ηθοποιός του βεληνεκούς του Phoenix μπορεί να μας αποδείξει ότι όλοι το μόνο που χρειάζονται είναι μια κακή μέρα…

Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε test footage που δημοσίευσε ο σκηνοθέτης Todd Philips στο tweeter. Θα μπορούσες να την πεις και απολαυστική απλότητα.

Tagged as


Monkey Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist