Γιατί το preacher είναι απ τις καλύτερες σειρές που δεν έχεις δει.

Written by on 7 Αυγούστου 2018

Σχεδόν μια εικοσαετία απ την κυκλοφορία των Κόμικ της Vertigo με την ονομασία Preacher, η ιστορία του ρασοφορεμένου Τζέσι Κάστερ ήρθε στην μικρή οθόνη για να κλέψει τις εντυπώσεις και να μας αφήσει με αμήχανα χαμόγελα.

Αίμα, ποτά, τσιγάρα, ναρκωτικά, βία , σεξ , αίμα, περισσότερο αίμα και κάφρικο χιούμορ είναι τα βασικά συστατικά της σειράς. Πρωταγωνιστές ο ιεροκήρυκας Τζέσι Κάστερ (Dominic Cooper), η αγαπημένη του Τούλιπ (RuthNegga) και ο Ιρλανδός βρυκόλακας Κάσιντι (Joseph Gilgun), σμίγουν μαζί σε μια μικρή πόλη του Τέξας το Anvil, στην πρώτη σεζόν. Σε εκείνη την πόλη είναι που ο Τζέσι (o Preacher) σε μια περίοδο κρίσης της πίστης του αποκτά το Genesis, μια δύναμη ισάξια με αυτή του θεού. Nαι! Σοβαρά! Και από εκεί και πέρα αρχίζουν οι τρελές περιπέτειες και τα μπλεξίματα των ηρώων. Στην προσπάθεια του ο Τζέσι να κατανοήσει αυτήν την δύναμη ξεκινάει ένα ταξίδι με τους δυο άλλους πρωταγωνιστές , μια εσωτερική και εξωτερική αναζήτηση με χιούμορ, βλασφημία, φαντασία , στοιχεία του νότου και της άγριας δύσης καθώς και πολύ πολύ αίμα!

Το Preacher εκτός από τους καλογραμμένους διαλόγους και τις υπέροχες τοποθεσίες που δείχνουν σε κάθε σκηνή διαθέτει άψογους χαρακτήρες πρωταγωνιστικούς και δεύτεραγωνιστικούς που πραγματικά γεμίζουν κάθε λεπτό των επεισοδίων καθώς και τα φανταστικά soundtracks.

Spoiler Warning [Season 2-3]

Για όσους τελειώσουν την πρώτη σεζόν και δεν μείνουν ευχαριστημένοι ας δώσουν πραγματικά μια ευκαιρία και στην δεύτερη καθώς εκεί το επίπεδο σε όλα τα παραπάνω ανεβαίνει κατά πολύ, οι χαρακτήρες ταξιδεύουν στην Νέα Ορλεάνη για να βρουν τον Θεό που αγνοείτε και υπάρχει η φήμη ότι συχνάζει σε μπαρ με Τζαζ μουσική. Με έναν κυνηγό κεφαλών απ την κόλαση στο κατόπι τους και δυο αγγέλους να θέλουν το Genesis οι τρεις πρωταγωνιστές μπλέκουν σε μια σειρά από παλαβές περιπέτειες . Αν και η δεύτερη σεζόν δεν σε κερδίσει αγαπητέ αναγνώστη τότε ναι, ίσως η σειρά είναι υπερβολική για τα γούστα σου. Καθώς γράφω αυτά η τρίτη σεζόν τρέχει και είναι κάπου στα μισά. H ιστορία με τα bayou του νότου, την κουλτούρα του βουντού και γενικά τους νέους χαρακτήρες είναι καλύτερη απ τις δυο προηγούμενες και πραγματικά μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ως τώρα. Είναι μια σειρά υψηλών διαστάσεων και μεγάλων προσδοκιών που όμως καταφέρνει και τα ξεπερνάει με κάθε νέο επεισόδιο , προσωπικά το χιούμορ της σειράς είναι αυτό που υπερτερεί αν όχι το καλό σενάριο ,την συστήνω ανεπιφύλακτα με την ένδειξη 18+ , όπως περίπου γράφουν σε όλα τα μπαρ που σερβίρουν ποτά σε ανήλικους.
https://www.youtube.com/watch?v=3gueM4VilVE


Monkey Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist