Ζούμε τις πιο αστείες εκλογές στην ιστορία…

Written by on 19 Ιανουαρίου 2015

Έρχονται οι εκλογές και για ποιο λόγο να μην ασχοληθώ και εγώ? Θα σου πω. Γιατί είναι μακρά η πιο αστεία προεκλογική περίοδος που έχει γίνει στην ιστορία και ο λόγος είναι οτι οι υποψήφιοι είναι όλοι χαζοί και για γέλια…

Αφορμή για αυτό το άρθρο είναι τα εξής βιντεάκια τα οποία είναι τόσο… ότι είναι τέλος πάντων που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι τα ίδια παρωδίες και οτι η ξανθιά, με τον παππού τον new Παπαφλέσσα και τον Κολοκοτρώνη δεν μας τρολάρουν μαζικός.

Ρίξτε μια ματιά στα προεκλογικά ποστ του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.

Θα σου πω την εμπειρία μου: στην αρχή ανοιχτό στόμα! Μετά σπαστικό γέλιο! Μετά ένα απερίγραπτο wtf είχε κολλήσει στο μυαλό μου. Καταλαβαίνεται οτι η γυναίκα αυτή έχει Κόμμα και ένα κανάλι να την υποστηρίζει.

Εντάξει οι στίχοι και η performance, οτι και να λέτε, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο την πλειονότητα των ελληνίδων τραγουδιστριών! ΝΑΙ το είπα. Αν μου έλεγες η Φουρέιρα είναι, θα το πίστευα.

Μετά περνάμε σε αυτό το το video. Δεν κάνω πλάκα: Ο Κωσταντίνος Παπανικόλας (υπεύθυνος του κινήματος) μαζί με τον Νέο Κολοκοτρώνη και τον Νέο Παπαφλέσσα λένε τα βασικά σχέδια του κόμματος. True story!

Σουρεάλ όσο δεν πάει και αστείο… για τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά. Μετά δεν γίνεται να μην τους λυπηθείς…

Και το θέμα ξέρεις πιο είναι? Οτι όταν βλέπεις κάτι τόσο εξόφθαλμα βλακώδες όπως τα βίντεο παραπάνω, οι “μονόφθαλμοι” υπόλοιποι σου φαίνονται μια χαρά μπροστά τους.

Το να πρωτοπείς?
Για τον Σαμαρά που είναι ο πιο επικίνδυνα χαζός πρωθυπουργός της ιστορίας?
Για τον Καμμένο με το παιδεραστικό σποτ?
Τον Τσίπρα που δείχνει οτι απλά είναι ένα παιδί που θέλει να γίνει πρόεδρος του δεκαπενταμελούς και για αυτό κάνει τα ίδια λάθη με τον άλλο που είχε father issues…
…Τον Παπανδρέου που έχει την αυτοπεποίθηση οτι θα μπει στη βουλή.

Και δίπλα σε όλους αυτούς είναι η Χρυσή Αυγή…

Όλοι αυτοί παραπάνω είναι αυτοί που είναι επαγγελματίες πολιτικοί με βαθιά θέματα εξουσίας και εμείς θα τους ψηφίσουμε και μετά θα υποστηρίζουμε οτι οι πολιτικοί φταίνε… Αλλά τους έχουμε γιατί τους αξίζουμε.

Πριν μερικές μέρες ήμουν σε ένα σεμινάριο σχετικά με τις εξαρτίσεις. Ο ομιλητής -ένας απο τους μεγαλύτερους επιστήμονες στην Ελλάδα σχετικά με το θέμα- μας λέει: Αν έπαιρνες οποιονδήποτε απο αυτούς τους χρόνιους βουλευτές απο την θέση τους και τους στερούσες την εξουσία και την προσοχή του κόσμου, είμαι σίγουρος οτι θα παρουσίαζαν πραγματικά στερητικά συμπτώματα. 

Τροφή για σκέψη…

Αλλά! Νομίζεις οτι η Ελλάδα με τους άθλιους πολιτικούς και τον Νέο Κολοκοτρώνη είναι η μόνη για γέλια κατάσταση στον πλανήτη? Κάνεις μεγάλο λάθος. Δες το παρακάτω απόσπασμα απο την εξαιρετική σατιρική εκπομπή του John Oliver που μιλάει για τις Πολιτειακές Εκλογές στην Αμερική.

1.35 Οι πιθανοί υποψήφιοι: Ο 80χρονος παίζει μποξ, ο άλλος βγαίνει με μια κότα και ο άλλος με έναν αετό!

2.34 Εκλεγμένο μέλος τον πιάνει η κάμερα να βλέπει γυμνές φωτογραφίες σε ακρόαση για την απαγόρευση των… εκτρώσεων!

3.40 Δασκάλα και μέλος μιλάει πιο ρατσιστικά για μαύρους και μεξικανούς απο τον Κασιδιάρη

5.40 Ενω το Κογκρέσο έχει βγάλει περίπου στους 180 νόμους, τα πολιτειακά συμβούλια πάνω απο 20.000. Πολλά απο αυτά είναι προς όφελος τον ίδιων των μελών που έχουν συμφέροντα.

9.19 Σύμβουλος σε εταιρεία πλαστικών και μέλος της Πολιτειακής κυβέρνησης μιλάει σε ακρόαση για πιθανό πρόστιμο σε εταιρείες πλαστικών και απο οτι φαίνεται δεν έχει καμία σύγκρουση συμφερόντων…

10.40 Νομοθέτης πιάνεται στα πράσα με λεφτά απο το λάδωμα στα βυζιά της! Σοβαρά…

Και αυτά είναι τα πάνω πάνω. Ηλιθιότητα και διαφθορά στο μεγαλείο της.

Πως σου φαίνεται τώρα το Κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α?



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist