….και όσο αντέξεις: Jail stories – Αν βαριέσαι στην φυλακή, κάνε ένα check in!

Written by on 2 Δεκεμβρίου 2014

 Όχι όχι μην φοβάσαι τακτικε μου αναγνώστη, δεν ξαναεπισκέφθηκα την φυλακή. Δεν μπορώ να σου πω οτι οι μέρες της ελευθερίας μου είναι δεν είναι μετρημένες αλλά σήμερα η ιστορία που έχω να μοιραστώ μαζί σου αν και συμμετείχα, είμουν απο την έξω μεριά των καγκέλων.

Πριν μερικές μέρες είδα ένα όνομα να μου έχει κάνει add στο profile του facebook το οποίο δεν θυμόμουν, αλλά παρόλα αυτά τον αποδέχτηκα. Αφού μου εξήγησε ποιος ήταν (ένας παλιός φίλος) αρχίσαεμ τα κλασσικά: Τι λέει που είσαι? Εγώ εδώ Σαλόνικα εσύ?

Ορίστε λοιπόν η συνομιλία μας:

Ο τύπος λοιπόν μπαίνει τακτικά στο internet μέσα απο το κινητό του, ενω την ίδια στιγμή βρίσκεται στην πιο γνωστή φυλακή της Ελλάδας. Βλέπω με χαρά λοιπόν οτι η ασφάλεια και ο έλεγχος είναι εκπληκτικός και παροιμιώδης. Λαγονικά τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Και να φανταστείς ο φίλος δεν είναι και κανένα όνομα μες στην φυλακή, να πεις οτι χαίρει κάποιων ειδικών προνομίων. Δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος, αλλά τσουτσεκάκι θα είναι. Φαντασου τι γίνεται μέσα στον Κορυδαλλό. Το πρόβλημα των κρατούμενων με “δύναμη” είναι μάλλον τα πόσα megabit πιάνει το μTorrent για να κατεβάσουν το νέο επεισόδιο Game of Thrones.

Αναρωτιέται κανείς ακόμα πως κατάφερε ο Παλιοκώστας να συνεννοηθεί με τα φιλαράκια του για να κάνει δύο φορές απόδραση με ελικόπτερο. Άνετα άνοιγε ένα κλειστό group στο facebook και συζητούσαν χαλαροί ενώ ο Ριτζάι πόσταρε φωτό απο το 9gag που του φάνηκαν cool.

Μεταξύ μας να σας πω οτι -μεταξύ σοβαρού και αστείου- “έχωνα” κόσμο λέγοντας τους οτι την επόμενη φορά που θα μπω στο prison ψιλομόνιμα, να είναι αυτοί που θα έρχονται να παίρνουν τα χειρόγραφα άρθρα μου και θα τα ανεβάζουν στον Αλλοδαπό…

Nyaaaaaaa! Θα πάρω το laptop μαζί μου, don’t worry 😉
  



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist