Κλήρωση! Κέρδισε 2 αντίτυπα του “Κοριτσιού στον Ιστό της Αράχνης”

Written by on 29 Δεκεμβρίου 2015

O Αλλοδαπός γιορτάζει και σας προσφέρει, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός, 2 αντίτυπα του Κοριτσιού στον Ιστό της Αράχνης!

Το 4ο βιβλίο της σειράς βρίσκει την Lisbeth Salander, την ιδιοφυή πανκ χάκερ να βρίσκεται αντιμέτωπη με την NSA και μια μυστηριώδη εγκληματική οργάνωση. Από την άλλη ο Michael Blomkvist έχει στα χέρια στοιχεία για ένα ρεπορτάζ που θα συγκλονίσει τον κόσμο.

Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από την ιστορία του Edward Snowden και τις αποκαλύψεις του για τις δραστηριότητες των κατασκοπικών δραστηριοτήτων της Αμερικής και έχει δύο πρωταγωνιστές που είναι αδιαμφισβήτητα δύο από τους πιο original χαρακτήρες της σύγχρονης λογοτεχνίας.

Ακόμα και αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία ή έχεις γνωρίσει τους χαρακτήρες από τις 4 ταινίες, αυτό το βιβλίο σου κάνει γιατί μπορεί να σταθεί άξια και μόνο του.

Η κλήρωση θα διαρκέσει μέχρι της 5 Ιανουαρίου.
Τα στοιχεία απαιτούνται αποκλειστικά για την ενημέρωση του νικητή και τα στοιχεία αποστολής θα δοθούν μόνο στις Εκδόσεις Ψυχογιός. Οι πιθανοί τυχεροί από την Αθήνα θα παραλάβουν το βιβλίο από το Βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα θα αποσταλεί δωρεάν με courier.

Διάβασε εδώ την αναλυτική μας παρουσίαση του Κοριτσιού στον Ιστό της Αράχνης. 



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist