Λίγο απο Walking Dead και απο Veronica Mars στην νέα σειρά του CW – iZombie (1st episode)

Written by on 21 Μαρτίου 2015

To CW βρήκε το επόμενο best thing και δεν είναι παρά ακόμα μία comic book μεταφορά. Έλα όμως που είναι ξεχωριστό όσο δεν πάει. Το iZombie στο πρώτο επεισόδιο μας έδειξε οτι κατέχει μια comic ελαφρότητα που λείπει απο την τηλεόραση.


Είναι η ιστορία της Liv, μιας πολλά υποσχόμενης νεαρής γιατρού που βγήκε για μια φορά σε ένα πάρτι και… ξέσπασε ζόμπι εξέγερση. 
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η Liv συγκρατεί τον εαυτό της και ζήτησε να μετατεθεί στο νεκροτομείο όπου μπορεί να έχει πρόσβαση σε φρέσκο μυαλό!
Όταν όμως θα φάει τον εγκέφαλο μιας κοπέλας που έχει δολοφονηθεί, θα δει οράματα με τις σκηνές πριν την δολοφονία και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον αστυνομικό Babineaux. 
Μέσα στον σύντομο χρόνο του πρώτου επεισοδίου το iZombie κατάφερε να με κάνει να γελάσω και να μου δείξει οτι το πράγμα “έχει ψωμί” μπροστά του. 
Η Rose McIver είναι ικανοποιητική στον ρόλο της μελαγχολικής αλλά και κυνικής Liv ενω highlight είναι σίγουρα ο ιατροδικαστής Ravi Chakrabarti(Rahul Kohli).
Το iZombie είναι comic της Vertigo (παράρτημα της DC) και ξεκίνησε το 2010 και μέσα στις σελίδες δεν υπάρχουν μόνο zombies αλλά και όλων των ειδών “τέρατα”. Τώρα για το τι μας προετοιμάζουν οι παραγωγοί (που είχαν κάνει και το υπερεπιτυχημένο Veronica Mars) θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια.



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist