Στο Στόμα του Λύκου – Μοτοσυκλετιστικές ιστορίες!

Written by on 23 Σεπτεμβρίου 2016

To Στόμα του Λύκου είναι ένα βιβλίο “επιστολή” σε κάθε φίλο της μοτοσυκλέτας.

To βιβλίο αυτό καθ’ αυτό είναι μια συλλογή από ιστορίες. Κάποιες τις έχει δημοσιεύσει ο συγγραφέας στα περιοδικά στα οποία αρθρογραφεί, κάποιες είναι original. Όλα είναι οver the top γεμάτα χιούμορ σκηνικά που μόνο ένας πραγματικός κάφρος λάτρης της μηχανής μπορεί να έχει ζήσει!

Κάθε ιστορία κρατάει μία με δύο σελίδες. Διαβάζονται πανεύκολα και έχουν την κατάλληλη μορφή για να έχεις το βιβλίο στο ράφι και όποτε θελήσεις να το ανοίγεις σε τυχαία σελίδα και να διαβάζεις μία ιστορία καθημερινής τρέλας στην άσφαλτο.

Όλες έχουν κοινό παρονομαστή τον Λύκο. Ο Λύκος έχει λιώσει λάστιχα, καταναλώσει χιλιόμετρα, αγαπάει τη μηχανή και έχει τη γνώση για να σχολιάσει τους οδηγούς, το “άθλημα” και ό,τι έχει να κάνει με τους δύο τροχούς.

Μην περιμένεις όμως σοβαρή κυριλάτη ανάλυση. Ο Λύκος θα σου μιλήσει για τον πραγματικό κόσμο της ασφάλτου. Για καφριλίκια, μπατιλίκια, κόντρες, κωλοφτιάξιμο και αιώνιους έφηβους που επιστρέφουν στην επικίνδυνη νεανική ηλικία κάθε φορά που κάθονται σε σέλα.

Η μηχανή κρύβει από πίσω της ένα τρόπο ζωής. Το αίσθημα της ελευθερία που σου δίνει ο άνεμος που σε χτυπάει στο πρόσωπο καθώς ανεβάζεις τα χιλιόμετρα δεν συγκρίνεται με τίποτα…

Το παραπάνω κλισέ ο Λάζαρος “Λύκος” Αλεξάκης το αφήνει σε άλλους και προτιμά να σου μιλήσει για το μυγάκι που έφαγε, τις βούτες, τις κόντρες που κατέληξαν σε χαντάκια και άλλα πολλά.

Αν προτιμάς να δώσεις το νεφρό σου για ανταλλακτικά, service και βενζίνες βρήκαμε το τέλειο βιβλίο για την πάρτη σου.

Συγγραφέας: Λάζαρος Αλεξάκης
Ηλικία: Ενήλικες
ISBN: 978-618-82121-7-6
Σελίδες: 192
Μέγεθος: 17×24
Ημερομηνία έκδοσης: 22/02/2016



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist