Ότι ενδιαφέρον Νο3:Σοβαρά τώρα… ανησυχία??? Για ποιόν?

Written by on 17 Μαρτίου 2012

Σοβαρά τώρα…τι συμβαίνει με τους επιστήμονες και τις έρευνες τους.
Κάνουν τα πάντα για να κάνουν την πιο άκυρη μελέτη?
Στην τελευταία που διάβασα λοιπόν, Ανησυχία λέει για τα ευρήματα έρευνας ουρολόγων στη βραζηλία που αποδεικνύουν οτι όσοι έχουν κάνει σεξ με ζώα έχουν διπλάσια πιθανότητα για να αναπτύξουν καρκίνο του πέους…
Όλα καλά…..αλλά ανησυχία για ποιούς?
τους καημένους ζωόφιλους?

Όπως μας λέει η έρευνα  πήραν μέρος 492 άντρες μεταξύ των 18 και 80 ετών. Από αυτούς το 45% έπασχαν από καρκίνο του πέους δείγμα που συγκρίθηκε με το 32% που ήταν απολύτως υγιείς. Η έρευνα έδειξε, ότι το 59% έκανε σεξ με ζώα από ένα μέχρι 5 χρόνια, ενώ το 21% έχει την συγκεκριμένη συμπεριφορά, για περισσότερα από 5 χρόνια. Παράλληλα, οι ερευνητές ανακάλυψαν μία σύνδεση μεταξύ του καρκίνου και του αριθμού των ζώων που οι άντρες χρησιμοποίησαν κάθε φορά. Οι προτιμήσεις των αντρών περιλαμβάνουν από φοράδες και αγελάδες μέχρι γουρούνια και κότες.(όλα αυτά είναι θλιβερά, αλλά τέλος πάντων…)

Αυτό όμως που είναι ενδιαφέρων είναι όμως η δήλωση της “Εquality for all” οργάνωσης που είναι υπέρ της ζωοφιλίας! που το μόνο που βρήκε να πει ήταν να παροτρύνει τους απανταχού δυστυχισμένους ζωόφιλους να φοράνε προφυλακτικό!!! 
   Το μόνο που έχω να πω είναι πρώτον το κάψιμο που μπορεί να πάθει ένας εγκέφαλος δεν έχει όριο…Δεύτερον ισότητα σε όλους??? Αν θέλει να πηδάει ζώα εμένα τη με νοιάζει???
Μα ΔΕΝ με νοιάζει… Με νοιάζει για το ζώο όμως…δεν νομίζω να συμφώνησε να κάτσει να τον φάει…
  Άρα  ψευτοπροχώ μαλάκες στην “Equality for all…  στα ΤΡΕΝΑ!!! (που λέει και ο μπραφμαν)

Tagged as


Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist