2ο Fantasmagoria Θεσσαλονίκη, 21-22 Απριλίου (ΔΤ)

Written by on 15 Μαρτίου 2018

Οι λάτρεις του φανταστικού δίνουν στις 21 και 22 Απριλίου ραντεβού στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου -υπό την αιγίδα του Δήμου- διοργανώνεται το 2ο Φεστιβάλ Fantasmagoria.

«Το Φεστιβάλ Φανταστικού Fantasmagoria αποτελεί έναν πυρήνα έκφρασης όπου όλοι μπορούν να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τη λειτουργία της Φαντασίας στην τέχνη και κατ’ επέκταση στην κοινωνία, με επίκεντρο τη Λογοτεχνία του Φανταστικού».

Παρουσιάσεις βιβλίων, ομιλίες, workshops, διάθεση βιβλίων και προϊόντων στον εκθεσιακό χώρο του φουαγιέ, παράλληλες δράσεις, cosplay, stand up comedy, επιτραπέζια παιχνίδια, comics, videogames, μουσική, εργαστήρια μουσικών οργάνων και συγγραφής, κινηματογράφος, καλλιτεχνικές δημιουργίες και εκδηλώσεις για παιδιά, περιμένουν τους καλεσμένους, ενώ guest-έκπληξη της διοργάνωσης είναι ο διεθνούς φήμης συγγραφέας τρόμου, Graham Masterton, ο οποίος θα παραδώσει ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής και θα υπογράψει τα βιβλία του.

Αφήστε τον καλύτερο… φανταστικό εαυτό σας να αποκαλυφθεί και διασκεδάστε με την ψυχή σας στο 2ο Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria.

Ενημερωθείτε για τους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα, τους διαγωνισμούς και τις δράσεις από την επίσημη ιστοσελίδα του Fantasmagoria http//fantasyfest.gr, αλλά και από τη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook.

Ο special guest

Ο Βρετανός Graham Masterton συγκαταλέγεται στους σημαντικούς συγγραφείς τρόμου και φαντασίας. Το μυθιστόρημα του Μανιτού δημοσιεύτηκε το 1976, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο. Από τα πιο γνωστά του έργα είναι Οι δαίμονες της ΝορμανδίαςΈκσταση θανάτουΟ παρίαςΑθώο αίμα κ.α.

Επίσης, έχει γράψει πολλά διηγήματα, ενώ ένα ολοκαίνουργιο κείμενο του βρίσκεται στη νέα συλλογή διηγημάτων των Εκδόσεων Πηγή με τίτλο Metal Chapters Vol.1 των Γιώργου Δάμτσιου και Μάριου Δημητριάδη, οι οποίοι μάλιστα το μελοποίησαν και το συμπεριέλαβαν στο CD που συνοδεύει το βιβλίο (μαζί με τραγούδια δέκα κορυφαίων ελληνικών συγκροτημάτων της metal).

To Wιll o’ Wisps.gr θα είναι χορηγός επικοινωνίας του Fantasmagoria.Continue reading

Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist