Αναζητάμε Συντάκτες

Written by on 2 Αυγούστου 2019

Έχουμε μπει για τα καλά στην έβδομη χρονιά και το MοnkeyBrosRadio κλείνει ένα χρόνο ζωής. Ουφ! Όλα αυτά τα χρόνια φιλοδοξούμε να γίνουμε μια πλατφόρμα όπου κυριαρχεί η κριτική σκέψη και το καλό γούστο. Για να μεγαλώσουμε όμως και να κάνουμε το βήμα παραπάνω, θέλουμε την βοήθεια σου!

Σαν site δεν θέλουμε να καλύπτουμε τα news, δεν θέλουμε κριτικές του τύπου “μια καλή ταινία να περάσεις την ώρα σου”.

“Μπες στην οικογένεια των MonkeyBros”

Ζητάμε άτομα που έχουν τι να πουν και θέλουν να το μοιραστούν με τον κόσμο. Βασική προϋπόθεση είναι το θέμα που θα αναλάβεις να αναλύσεις, είτε αυτό είναι μια ταινία, ένα βιβλίο, ένας δίσκος ή η συνέντευξη ενός ζωγράφου, να σου δημιουργεί συναισθήματα τα οποία θες να μοιραστείς με τον υπόλοιπο κόσμο.

Δεν είμαστε κριτικοί, γράφουμε παθιασμένα για πράγματα που αγαπάμε (ή μισούμε)

Αν όλα αυτά σε ιντριγκάρουν και ενδιαφέρεσαι να μπεις στην ομάδα μας ως Monkey Brotha ή Sista δεν έχεις παρά να διαλέξεις ένα οποιοδήποτε θέμα, να γράψεις ένα κείμενο ανεξαρτήτως μεγέθους και να το στείλεις στο:

monkeybrosradio@gmail.com

  • Δεν υπάρχει δέσμευση άρθρων και συχνότητας. Γράφεις και στέλνεις όταν έχεις τι να γράψεις και έχεις τον χρόνο να το κάνεις!!
  • Τα θέματα και οι απόψεις δεν λογοκρίνονται. Παρόλα αυτά σε αυτή την κοινότητα δεν χωράνε οποιοδήποτε μορφής ρατσιστικού/φασιστικού/φοβικού λόγου…
  • Υπάρχουν διάφορα προνόμια αν ενταχθείς στην ομάδα μας (όχι πολλά αλλά υπάρχουν) τα οποία θα τα μάθει κανένας αφού ενταχθεί επισήμως στην ομάδα.
  • Το μόνο που χρειάζεσαι να έχεις είναι Άποψη, Γραπτό Λόγο, Γνώση της Pop Culture και όρεξη.
  • Κοινό υπάρχει για να σε διαβάσει, αρκεί να πιστεύεις ότι η άποψη σου έχει αξία
Tagged as


Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist