Άποψη Νο4: AntelmaMusik…Κίνηση ματ απο τον Στάθη Δρογώση!

Written by on 19 Μαρτίου 2012

Όλοι θα θέλαμε να αγοράζαμε τα CD των καλλιτεχνών που μας αρέσουν, η άλλων για να δούμε τι λένε…
 Κανείς όμως πλέον (ούτε εγώ) δεν γουστάρω να δίνω 7 με 15 ευρώ για να πάρω το CD οποιουδήποτε, όταν υπάρχει το (δωρεάν) Youtube και άλλες υπηρεσίες για να ακούσω αλλά και να κατεβάσω το τραγούδι που θέλω. Ξέρω όμως οτι και αυτοί πρέπει να ζήσουν κάπως…που βρίσκεται η χρυσή τομή όμως? Ο Δρογώσης την βρήκε!!!

Antelma Musik
Είναι η εταιρία που άνοιξε ο Στάθης Δρογώσης με στόχο να προωθήσει ο ίδιος την μουσική του αλλά και άλλων συγκροτημάτων. Παράγουν τη μουσική τους και την διαθέτουν μέσω της σελίδας τους για downloading…

Το καλό ποιο είναι? Οτι έχουν ακούσει τις αλλαγές που έχει φέρει το ίντερνετ στη μουσική βιομηχανία.Κατάλαβαν οτι η βιομηχανία των CD τελειώνει…(Να παραθέσω εδώ οτι οι μεγάλες εταιρίες κατασκευής CD σκέφτονται να σταματήσουν την παραγωγή το 2013!)
 
 Το ίντερνετ είναι το μέλλον…και σίγουρα όλοι ξέρουμε ενα δύο τρόπους για να κατεβάσουμε δωρεάν μουσική…. Αυτό όμως που λείπει απο το ίντερνετ είναι οι ολοκληρωμένες δουλειές, δηλαδή όλο το CD αλλά και το artwork που πάει μαζί…πόσο μάλλον για Έλληνες τραγουδιστές είναι ακόμα πιο δύσκολο…

  Αυτό που έκανε ο Δρογώσης είναι πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα… Διαθέτει όλα τα άλμπουμς για Δωρεάν Downloading, μπορείς εσύ αν το επιλέξεις να τα αγοράσεις με 2 εως 7 ευρω, αν σου άρεσε τόσο πολύ! . Σου προσφέρει ολοκληρωμένες όλες τις παραγωγές αλλά και σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις το CD με μικρό κόστος αλλά και να βοηθήσεις την προσπάθεια με ένα SMS. 

  Για να συνοψίσω έχουμε καλή και ποιοτική μουσική κατευθείαν απο τους τραγουδιστές….χωρίς κινδύνους (ψεύτικα αρχεία, ιοί κ.τ.λ) δωρεάν ή επι πληρωμή με δικιά σου απόφαση.
  
Έτσι και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και αυτοί βγάζουν τα λεφτά τους (διαφημίσεις, χορηγίες κτλ)… και πιστεύω οτι αυτές οι κινήσεις πρέπει να τις επικροτούμε και να τις υποστηρίζουμε!!!
 
  Η εταιρία έχει ήδη ανεβάσει προς δωρεάν κατέβασμα δουλειά 4-5 συγκροτημάτων και τραγουδιστών όπως των Radio Sol που έχω κάνει αφιέρωμα ήδη, του ίδιου του Δρογώση αλλά και του Φάμελλου…
  Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα αξίζει…

Links: antelmamusic      
     

  



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist