…και όσο αντέξεις: 5 fucking awesome news/highlights from San Diego Comic Con (+4 bonus videos)

Written by on 12 Αυγούστου 2013

Και που λες φίλε μου ήμουν στο Ποσείδι, στην κατασκήνωση του ΑΠΘ (ξέρεις εκεί που γίνονται τα όργια κλπ κλπ… μαλακίες μόνο κάτι πάπαρες που βάζαν Παντελίδη 8 το πρωί είχε… εκτός αν απλά δεν με καλούσαν στα γαμί*ια… τέλος πάντων)  ξαφνικά μπαίνω λίγο ίντερνετ απο ένα κινητό και τι βλέπω?
SAN DIEGO COMIC CON!!!

Το μεγαλύτερο event για όλους τους nerd εκεί έξω αλλά και τους cinefil που ξέρουν να εκτιμούν μια καλή comic ταινία, έγινε μέσα Ιουλίου και εγώ ο ανεκδιήγητος ήμουν σε κάτι beach-ομπαρα   και χόρευα με γκόμενες (όποιος πίστεψε πίστεψε).

Απο την πρώτη στιγμή ήξερα οτι ένα τιτανοτεράστιο ποστ με τις σημαντικότερες ανακοινώσεις και happenings, επιβαλλόταν απο σύσσωμο το team του αλλοδαπού (εμένα και τον Τζερεμέ λέω, οι άλλοι δεν ασχολούνται με τέτοια τιποτένια πράγματα). Ιδού λοιπόν  τα σημαντικότερα του SDCC.
.

5.Xmen Universe

Πριν μερικές μέρες είχαμε την πρεμιέρα του The Wolverine, μίας ταινίας που ήθελε ν ξεπεράσει το Origin(πράγμα πανεύκολο) με τον αγαπητό σε… όλες μας καυλιάρη ήρωα να έρχεται αντιμέτωπος με θανατηφόρους εχθρούς στην Ιαπωνία και να πρέπει να αποδείξει οτι ξεπέρασε το τραγικό θάνατο της Jean/Phoenix. Δεν την είδα ακόμα την ταινία αλλά άκουσα καλά λόγια.

Με την ανακοίνωση λοιπόν της επόμενης ταινίας Xmen: Days of Future Past μάθαμε οτι με αφορμή  ένα ταξίδι στον χρόνο τα cast απο τα δύο σύμπαντα, δηλαδή αυτά της αρχικής τριλογίας με Hugh Jacman, Ian McKellen και Patrick Stewart θα συγχωνευθούν με το cast απο το πολύ καλό prequel Xmen: First Class, πράγμα που ενθουσίασε και δίνει ελπίδες για μια επική ταινία.

Στα σκαριά είναι επίσης ένα origin του Magneto με τον πολύ καλό Michael Fassbender, που έπαιξε πολύ ωραία τον νεαρό Magneto στο Xmen: First Class. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι ένα καθαρό origin που θα μας δείχνει την ιστορία του απο την αρχή την ιστορία του δημοφιλούς villan, αλλά προβλέπω οτι δεν θα είναι γιατί στο first class έδειξαν ωραία το πως δημιούργησε την ιδεολογία του. Άρα θα δούμε (ελπίζω μια αυτοτελής ιστορία).

ΟΜΩΣ… λαμβάνοντας αυτά υπόψιν και βλέποντας την after credits σκηνή απο το The Wolverine που λέγαμε πιο πάνω καταλήγουμε οτι ένα ενωμένο Xmen Universe είναι έτοιμο να δημιουργηθεί.

Στην σκηνή αυτή βλέπουμε τον Stewart/Xavier και τον McKallen/Magneto να εμφανίζονται στην ταινία του Wolverine και να του αναφέρουν οτι εν ολίγοις θα γίνει της πουτάνας… που?

Τι που ρε? Στην επερχόμενη Xmen: DoFP ταινία που έρχεται του χρόνου!!! Και αν δεν σου λέει τίποτα το νέο θυμήσου οτι και οι Avangers ξεκίνησαν  με μία after credit σκηνή στο πρώτο Iron Man

Prepare your self και προσευχήσου να τους έκοψε εκεί στη FOX γιατί ετοιμάζουν και reboot των Fantastic 4. δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις οτι και αυτοί πρέπει να ενταχθούν στο ενιαίο σύμπαν μπας και βγάλουν κανένα φράγκο και αυτοί.

4.O Tom Hiddleston aka Loki είναι ένας πολύ γαμάτος τυπάς…

Ο Tom Hiddleston έκανε το μπαμ και αναδείχθηκε παίζοντας τον κλαψομούνι υιοθετημένο αδερφό του Thor στους Avanger, το Thor και θα επιστρέψει και στο Thor: The Dark World. Το παλικάρι λοιπόν εκτός απο εξαιρετικός ηθοποιός αποδεικνύετε και σωστό παλικάρι αφού για χάρη των φαν και σαν promotion της επόμενης ταινίας του, έβαλε την στολή του Loki και βγήκε στο panel της Marvel κάνοντας αυτό:
Say his name…
Say his name…
SAY HIS NAME!!!
Εεεεε? Εεεεε? Δεν τα έσπασε ο τύπος? Για τους φαν ρε φίλε, αυτούς που σε ταΐζουν…

3.Flash TVseries and Movie

Ανακοινώθηκε λοιπόν οτι η ταινία που θα μας οδηγήσει στη Justise League θα είναι του Flash το 2016. Όμως πριν δούμε την ταινία ο Barry Allen/Flash θα κάνει το ντεμπούτο του στην σειρά του Green Arrow που θα μπει στην δεύτερη season της τον Σεπτέμβριο.

Ο γιατρός λοιπόν Barry Allen θα εμφανιστεί σε 3 επεισόδια του Arrow πριν γίνει το ατύχημα και πάρει τις δυνάμεις του. Το 2015 θα αρχίσει μια σειρά μόνο για τον Flash που θα έχει crossover με το Arrow και το 2016 μια ταινία που θα μας οδηγήσει και στην αναμενόμενη Justise League.

H DC/Warner Bros πάει να κάνει (και αυτή) ένα σύμπαν που θα ενώνει σειρές και ταινίες, με σκοπό να παρουσιάσει χαρακτήρες σε πιο low budjet παραγωγές που θα ενταχθούν αργότερα στην χλιδή της μεγάλης οθόνης. Και αυτό γιατί μας νοιάζει? Γιατί έτσι δεν θα έχουμε βαρετές origin ταινίες όπως το Thor ας πούμε.

Η DC/WB είχε μεγάλα σχέδια όμως. Η σειρά Amazon, μια σειρά που θα ήταν origin της Wonder Woman πάει πίσω λόγω Flash και επίσης πρέπει να μας παρουσιάσουν Aquaman, νέο Green Lantern γιατί ο προηγούμενος ήταν για τα ανάθεμα και Batman γιατί ο Bale είπε χωρίς Nolan στην σκηνοθεσία δεν επιστρέφει.

Πρέπει να κάτσουν να οργανωθούν λίγο γιατί είναι πολλά και θα μπερδέψουν τα μπούτια τους εκεί μέσα…

 2. Avangers 2: The Age of Ultron

Αντίθετα με την DC/WB, η Marvel/Disney διδάσκει το πως πρέπει να γίνονται σωστά project. Ο μεγαλοπαραγωγός Kevin Fiege δήλωσε οτι τα τωρινά σχέδια της Marvel επεκτείνωνται μέχρι το 2021! Όχι κουτουρού και οτι να ‘ναι όπως κάνανε μέχρι πρότινος στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Η phase 2 λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει με το Ironman 3, ενώ έρχεται Thor: The Dark World και Captain America: The Winter Soldier, τα οποία θα οδηγήσουν στο Avangers 2.

O σκηνοθέτης λοιπόν που έκανε την ταινία με τα περισσότερα φράγκα στην ιστορία (Avangers) μας ανακοίνωσε το όνομα του δεύτερου Avangers το οποίο είναι: Avangers: The Age Of Ultron.

Αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο Ultron είσαι στο σωστό Blog…
Ο Ultron είναι ένα ρομπότ το οποίο φτιάχθηκε απο τον επιστήμονα και έναν απο τους πρώτους Avangers, Hank Pym/Ant Man & Giant Man με σκοπό να εξελίξει την ανθρωπότητα με την εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη του. Το ρομπότ όμως αποφάσισε οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν… η ίδια η ανθρωπότητα και έβαλε στόχο του να την καταστρέψει. Με αυτά και αυτά ο Ultron έγινε ένας απο τους μεγαλύτερους (και αθάνατους) villan της Marvel.

Τα νέα όμως για το Cinemitic Universe της Marvel συνεχίζονται με τις ανακοινώσεις  της συμμετοχής των Scarlet Witch και του Quicksilver στο Avangers:AoU αλλά και στις ταινίες του phase 3.

Οι Scarlet Witch και Quicksilver είναι τα δύο χαρισματικά παιδιά του Magneto που άλλαξαν στρατόπεδο και εντάχθηκαν στους Avangers. Λόγω όμως δικαιωμάτων, οι δύο χαρακτήρες δεν αναφέρουν οτι είναι μεταλλαγμένοι ή θα κάνουν αναφορά στον πατέρα τους. Το γελοίο είναι οτι ταυτόχρονα η FOX ετοιμάζει και δικούς της Scarlet Witch και Quicksilver για το Xmen:DoFP.

Οι ταινίες που ανακοινώθηκαν για την phase 3 είναι ο Ant Man και (μάλλον) ο Doctor Strange. Kαι εδώ δημιουργείται ένα πρόβλημα. Το δημιούργημα του Ant Man, ο Ultron θα εμφανιστεί πριν απο αυτόν στο Avangers: AoU, ενω ο δημιουργός μετά. Πως θα το κάνουν αυτό δεν ξέρω, αλλά αν αφαιρέσεις το στοιχείο του Ultron απο τον Hank Pym/Ant Man χάνει ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του.

Άιντε να δούμε…
Εγώ πάντως εμπιστεύομαι Joss Whedon…

1. Τελικά δεν θα δούμε Μan of Steel 2 αλλά Batman//Superman το 2015 

Το panel της DC/WB μας πρόσφερε την καλύτερη ανακοίνωση για το φετινό San Diego Comic Con. Ενώ όλοι περίμεναν να μάθουν το πότε θα βγει το sequel του Man of Steel, αυτοί απλά μας έδειξαν το παραπάνω wallpaper.

Αμέσως είχαμε κύματα απανωτών οργασμών. Σε δύο χρόνια ο Henry Cavill που ήταν (απο ότι διαβάζω) ικανοποιητικότατος ως ο νέος Superman, επιστρέφει στον ρόλο μαζί με τον νέο Batman!

Τι λέγαμε στο Νο 3? Πρέπει να κάνουν νέο Batman και το κάνουν όσο πιο καυλωτικά μπορούν, σε ένα crossover movie με τον Souperman.Έλα, ακόμα και εσύ ο άκυρος που διαβάζεις το άρθρο επειδή βαριέσαι, δεν σου ψιλοσηκώθηκε? Παραδέξου το ανώμαλε που σου σηκώνεται με άντρες σε σπάντεξ που παλεύουν με εγκληματίες… Τώρα που το λέω και εμένα μου σηκώθηκε λίγο…

Οι σκέψεις όμως είναι πολλές. Καταρχάς, πως θα δώσουν ένα ακόμα origin (του νέου Batman) όταν έχεις μια ταινία μαζί με Superman? Μήπως ψιλοβιαστηκαν πάλι εκεί στην DC/WB? Μήπως θα επιστρέψει ο Cristian Bale αφού ο Nolan είναι χωμένος στις ταινίες ως παραγωγός? Μήπως Θα μπει κατευθείαν o Gordon Levitt που πήρε τη θέση του Batman στο τέλος του Dark Knight Rises?

Πολλές οι ερωτήσεις αλλά σιγά σιγά έρχονται οι απαντήσεις και οι εκπλήξεις. Το θέμα είναι όμως οτι το νέο είναι τρομερό και το 2015 μακριά.

Πως γίνεται ακόμα να μην έχω δει το Man of Steel και να ανυπομονώ πιο πολύ για το sequel?

Bonus Video No1: Game of Thrones-In Memoriam

Το Game of Thrones είναι μια σειρά που δεν φοβήθηκε ποτέ να σκοτώσει πρωταγωνιστές. Με την 4η season να έρχεται το 2014 στο panel της σειράς παίχτηκε το παρακάτω video με όλους τους θανάτους μέχρι τώρα. 
Στην μνήμη όλων των σημαντικών και των κομπάρσων λέμε: The North Remembers.

Bonus Video 2: Comic Con Cosplay

Για όσους έκαναν τον κόπο και διάβασαν αυτό το τεράστιο άρθρο, αυτό είναι το δώρο μου:

Τα κορίτσια του Comic Con!!!

Για τα κορίτσια δεν ξέρω κατά το πόσο θα γούσταραν να δουν ένα video με τίτλο: Τα Αγόρια/σπασικλάκια του Comic Con οπότε πάρτε μια δόση απο το πιπίνι:
 Jason Momoa/ Khal Drogo



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist