Τα Cinematic trailer υπάρχουν μόνο για να μας βασανίζουν. Ορίστε τα καλύτερα.

Written by on 15 Νοεμβρίου 2013

Η καινούρια μόδα λέει οτι για κάθε video-game που κυκλοφορεί, ειδικά στα MOBA, κυκλοφορεί μαζί και ένα cinemati trailer, που πωρώνει τους gamer ακόμα πιο πολύ και εμένα (τον αλλοδαπό) που δεν είμαι και τόσο πολύ,με κάνει να φωνάζω: Θέλω συνέχεια!

Δεν τους καταλαβαίνω ρε φίλε. Οι περισσότερες εταιρείες έχουν μέσω των παιχνιδιών τους, τεράστια francise, βαθιές ιστορίες, άπειρο υλικό για ταινίες, ive action ή animation, όμως κανείς δεν κάνει τίποτα. 

Αν εξαιρέσεις την World of Warcraft ταινία που ετοιμάζεται αργά αλλά σταθερά. Προσωπικά, αν τέτοιες δεν τις πιάσουν τίποτα Jackson με τεράστια budjet, φοβάμαι για το αποτέλεσμα τους. 
Ας τα δούμε όμως ένα ένα. 

Dota 2-Valve

  Κλασσικός τύπος παιχνιδιού αλλά και χαρακτήρες που αγαπήσαμε μέσα απο το αρχικό dota της Blizzard. O κόσμος του Dota, το story και τα artwork της Valve έκαναν αυτό το cinematic, ένα απο τα καλύτερα trailer ου έχω δει.

Δεν ξέρω αν θα τους κόψει ποτέ, να το κάνουν μπας και βγάλουν κανένα φράγκο αλλά εγω το θέλω.

LvL αναμονής: 5/5

League of Legends-Riot

Ακόμα ένα πασίγνωστο game. ίδιου τύπου με το dote, αλλά διαφορεικό story. Εδω έχουμε τελείως διαφορετικούς παίκτες, που μπορεί να μην έχουν καμία σχέση ο ένας με τον άλλον, ενω στο dota, όλοι ανοίκουν στον ίδιο κόσμο.

Θα δεις λοιπόν ενα κοριτσάκι με το αρκουδάκι της, ρομπότ, δαίμονες… Θα μπορούσε να γίνει μια σειρά ταινιών, με έμφαση στο action και τις μάχες.

LvL αναμονής: 4/5

Heroes of the Storm-Blizzard

H Blizzard έχει στην κατοχή της τίτλους με άπειρο υλικό. Starcraft. Warcraft (Dota), Diablo. Παιχνίδια που έκαναν χαμό μέχρι που το LOL και το Dota 2 πήραν τα σκήπτρα.

Έτσι εκεί στην Blizzard, πήραν την απόφαση να τους βάλουν όλους σε ένα MOBA και να γίνει ο χαμός!

Το αποτέλεσμα είναι αυτό το cinematic που με πώρωσε αφάνταστα.  Θα γινόταν εκπληκτική ταινία που θα ένωνε, sci-fi και fantasy, σε ένα επικό υπερθέαμα.

LvL αναμονής: 5/5

Δηλαδή όλα εγω πρέπει να τα λέω? Δεν θέλει και πολύ σκέψη. Σκάστε φράγκα μπας και δούμε κάτι καλό στο είδος γιατί μόνο τα Hobbit μας δίνουν ελπίδα.



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist