Το Attack on Titan γίνεται ταινία… και σειρά!!!

Written by on 3 Απριλίου 2015

To anime με το μεγαλύτερο hype τα τελευταία χρόνια θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη με δύο ταινίες και μια σειρά να έχουν ανακοινωθεί ήδη και τα πρώτα πλάνα απο την Ιαπωνική παραγωγή φαίνονται πολύ ελπιδοφόρα!!!

Η ιστορία του manga/anime μου θύμισε ένα απο τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ, το Πέρασμα του Justin Cronin.

Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν έναν θανάσιμο εχθρό που με την μορφή γιγαντόμορφων ανθρώπων, λυμαίνονται σε όλη τη γη και κατασπαράζουν οποιονδήποτε άνθρωπο βρεθεί στον δρόμο τους. Οι άνθρωποι έχουν αποκλειστεί σε πόλεις με τεράστια τείχη που τους προστατεύουν αλλά επίσης τους κρατούν κλεισμένους μέσα.

To trailer δεν μας δίνει πολλά απο αυτό που αγωνιούμε να δούμε, δηλαδή την εμφάνιση των τιτάνων και τον τρόπο που μάχονται οι άνθρωποι εναντίον τους, αλλά δεν μπορώ να πω οτι η ατμόσφαιρα μοιάζει αρκετά κοντά στο πρωτότυπο.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί 2 ταινίες αλλά και μία σειρά η οποία θα ενώνει το τέλος της πρώτης ταινίας με τα γεγονότα της δεύτερης. Μεγαλόπνοα τα σχέδια και δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να καταφέρουν τα πάντα στο ίδιο επίπεδο αλλά δεν θα πάψω να ελπίζω.

Μια live action σειρά με θέμα το Attack on Titan θα μπορούσε να κάνει τεράστια παγκόσμια επιτυχία αφού συνδυάζει άριστα το action, τον τρόμο και την αγωνία που προσφέρουν σειρές όπως το The Walking Dead, αλλά πιστέψτε με, οι Τιτάνες παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο εδώ παρά τα zombie στην τεράστια επιτυχία του AMC.

Εσάς πως σας φαίνεται το trailer της ταινίας?



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist