Σχολιασμός του σχολιασμού των φορεμάτων στο Κόκκινο Χαλί των Oscar #2015

Written by on 27 Φεβρουαρίου 2015

Ναι! Η στιγμή που όλοι περίμεναν ήρθε. Ο Αλλοδαπός θα σχολιάσει φορέματα… Βασικά λάθος, αυτό που θα σχολιάσω είναι αυτούς που σχολιάζουν εμφανίσεις και θα εξηγήσω την έμφυτη αποστροφή μου προς κάθε σχολιασμό ρούχων.

Η Solucky μου λέει: Που πας αγόρι μου? Για να σχολιάσεις μόδα πρέπει να ξέρεις απο μόδα.
Δεν νομίζω. Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι για να εκφράσω την πίκρα μου μετά απο 20λεπτά Ελένης (Μενεγάκης, μην ρωτήσεις ποιας Ελένης, βέβηλε!). Με νευρίασαν τόσο πολύ όσα έλεγαν που έψαχνα απεγνωσμένα ίντερνετ για να στείλω κατεβατό βρισιών στο twitter της εκπομπής (true story).

Για αρχή δες τε αυτό το screenshot απο την εκπομπή, στις 23/02/2015, την ημέρα μετά τα Όσκαρ:

Η κοπέλα στα αριστερά, ειδικός μάλλον σε θέματα μόδας αναφέρει ως εξαιρετική την εμφάνιση της Νικόλ Κίντμαν (εκ δεξιών) και ακόμα και το πάνελ δεν καταλαβαίνει που το είδε το όνειρο!

Παρένθεση για όσες γυναίκες διαβάζουν το άρθρο: Οι άντρες σχολιάζουν την μόδα κάπως έτσι:

  • Καλό φόρεμα: Χμμμ, καλό καυλ*ακι!
  • Κακό φόρεμα: Χεχεχε δες το μπάζο τι έβαλε…
Ενδιάμεσα στάδια δεν υπάρχουν. Ε λοιπόν, αυτό το γυαλιστερό πράγμα που φοράει η Νικόλ αν την έβλεπα στον δρόμο θα το κορόιδευα. Αγνή κάφρικη αντίδραση. Αληθινή και αυθόρμητη although. 
Συνεχίζουμε. Η κοπελιά ερωτάται απο την Ελένη της Καρδιάς Μας, ποια ήταν η χειρότερη. Η απάντηση της αυτή:
   

Τώρα  θέλω να με φανταστείτε αγουροξυπνημένο, να θέλω να δω έναν σχολιασμό των Όσκαρ και να φουντώνω με αυτά που ακούω για τα φορέματα. Γελοίο, αλλά αλήθεια η αντίδραση ήταν ομαδική, δεν ήμουν ο μόνος.

Η κυρία στα αριστερά υποστηρίζει ως χειρότερη την Witherspoon ενω η ίδια φοράει… το τραπεζομάντιλο της! Όχι σοβαρά δες το.Ένα πράσινο πανί με ροζ λουλουδάκια. Και έχει τα μούτρα να σχολιάσει την Witherspoon.
Ω Θεοί!!!!

Witherspoon, κοπέλα μου, μην στεναχωριέσαι εγω είμαι εδω για να υποστηρίξω την τιμή σου.  

Πάμε γρήγορα παρακάτω:

JLO αμα εξαιρέσουμε το ΥΠΕΡΤΑΤΟ… μπούστο σου, σοβαρά τι είναι όλο το υπόλοιπο? Πως θα κάτσει σε μια θέση όλο το βράδυ με αυτό? Και επίσης πολύ πιθανό να πέρασε και κανένα παιδάκι κάτω απο το φουστάνι της…

Τα μάτια μας θα καούν και η κοπέλα λέει οτι αυτή είναι η τρίτη καλύτερη εμφάνιση στα Όσκαρ! Πραγματικά είναι μια αναβάθμιση απο την εμφάνιση με τις πανσέτες πριν μερικά χρόνια, αλλά κόκκινα γάντια? Θα ταίριαζαν με ένα ζευγάρι κόκκινες γαλότσες, αλλά που να της κόψει?

Lady Gaga, ας μιλήσει το λαϊκό δικαστήριο του internet:

Μπαίνουμε σε mode μιας ατάκας για να σχολιάσουμε σύντομα και τις υπόλοιπες γιατί θα μας φάει η Solucky (τι τις ήθελα τις γυναίκες στο site?)

O Travolta ξέρει καλύτερα. Ότι και να φορέσει η Scarlett παραμένει Scarlett…

H Galadriel φόρεσε ένα βαρύ, για τα δεδομένα των ξωτικών, περιδαίρεο…

Με ποια λογική έκαναν την Emma Stone ξανθιά στα Amazing Spiderman ενω υπάρχει η κοκκινομάλλα Mary Jane ως πιθανός ρόλος για να παίξει?

Μπήκαν λέει και έκλεψαν το φόρεμα της Lupita Nyong’o αξίας 150.000 δολαρίων! Κάποιον θα τον νοιάζει αυτή η πληροφορία…

***

Πίκρα λοιπόν. Πίκρα και απέχθεια. Θα μπορούσα να κάτσω να δω μεσημεριανό, ακόμα και σχολιασμό φορεμάτων, αν αυτοί που σχολίαζαν δεν ήταν bitches με τον ρόλο του κράχτη ή σούργελα gay που αντιπροσωπεύουν την στερεοτυπική άποψη οτι οι gay ξέρουν απο μόδα…

Κυρία Μενεγάκη, αν θες καλή και έγκυρη κριτική εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί, πάρε με ενα τηλ. ξέρεις που να το βρεις…

ps: H Solucky θεωρεί την Aniston την πιο καλοντυμένη. Εγώ θα έλεγα την Rosamund Pike που την λατρεύω λόγο Gone Girl



Monkey Bros Radio

Tune in || Trip Out

Current track

Title

Artist